У межах акції «Чисте довкілля» активісти Черкаської міської організації Партії регіонів днями прибрали пляж «Пушкінський». Щоправда купатися на нього заборонили ще 26 червня.

«Понад 100 партійців – із лопатами, сокирами, пакетами для сміття – вийшли на суботник на територію пляжу «Пушкінський», що є одним із найпопулярніших місць літнього відпочинку черкащан та який днями було визнано одним із найбрудніших пляжів міста.

Поки представники інших політичних сил лише бездієво говорять про брудні міські пляжі та розмірковують, як би було добре їх прибрати, але все закінчується лише пустою балаканиною, активісти міської організації Партії регіонів вже дбають про чистоту місць відпочинку.

Понад сто регіоналів, охочих зробити міські пляжі чистими та красивими, вийшли із пакетами для сміття, лопатами та граблями на суботник. Прибирали активісти територію пляжу “Пушкінський”», – радісно повідомляють у прес-службі регіоналів.

За словами голови Черкаської міської організації Партії регіонів Володимира Ходака, так вони вирішили подати приклад іншим.

«Регіонали із задоволенням впорядковували територію пляжу, виривали бур’яни, знищували амброзію, збирали сміття, щоб потім відпочивати на чистому піску, а не у горах сміття», – йдеться у прес-релізі.

– Ми допомагаємо місту. Ми прийшли на пляж, щоб прибрати територію, адже тут відпочивають молодь, сім'ї з маленькими дітьми, гості нашого міста і ми хочемо щоб люди відпочивали у чистоті. Від спільної роботи на благо черкасців та від спілкування один з одним ми отримуємо справжнє задоволення, – поділилася член Партії регіонів Світлана Крилова.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100