6 липня народний депутат України Антон Яценко зустрівся із медичними працівниками амбулаторії сімейної практики та загальної медицини села Кузьмина Гребля Христинівського району.

Під час зустрічі народний депутат подарував закладу медичне обладнання – глюкометер, який використовується для діагностики стану обміну речовин та рівня  цукру в крові та фотоколориметр для проведення лабораторних досліджень.

 

Також, Антон Яценко пообіцяв придбати у амбулаторію стоматологічну установку, яку, за словами лікарів, надзвичайно потребує медичний заклад.

– Дуже приємно здивована, що народний депутат України опікується розвитком сільської амбулаторії, цікавиться проблемами села. Сьогодні він нам привіз до села старовинну мироточучу ікону. Коли відчуваєш підтримку і працювати легше, - каже голова сільської ради Кузьминої Греблі Ніна Осітнянко.

Нагадаємо, у народного депутата України Антона Яценка  діє декілька соціальних проектів медичного спрямування. В рамках проекту «Здоровим має бути кожен» вже другий місяць селами Уманського району курсує пересувна  діагностична лабораторія, оснащена сучасним медичним обладнанням.  Мешканці 26 сіл  вже пройшли комплексне медичне обстеження. «Лабараторія на колесах», як її встигли назвати в народі оснащена: мамографом, кардіографом, глюкометром, спірографом, а з 2 липня і апаратом УЗД. Наступними в маршруті діагностичного автомобілю стане Христинівський та Монастирищенський райони.

Безкоштовне обстеження можуть пройти всі бажаючі, а при виявлені  захворювання, народний депутат обіцяє допомогти з лікуванням.

Ще одним із медичних проектів започаткованого Антоном Яценком є проект «ДЦП – не вирок», спрямований на лікування дітей хворих на ДЦП. В його рамках народним обранцем вже проліковано 18 дітей з Уманського, Христинівського та Монастирищенського району.

Про це інформує прес-служба народного депутата Антона Яценка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100