З 1 по 29 липня у відділеннях КЗ "Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини» база №2 (вул. 30 років Перемоги, 16/1) буде проведена планова дезінсекція та косметичний ремонт. Про це пише газета «Вечірні Черкаси».

– Оновляться акушерське відділення із загальними пологовими залами, індивідуальні пологові зали на 30 ліжок, відділення патології вагітних із 40 ліжками невиношування, відділення реабілітації гінекологічних хворих на 30 ліжок, – зазначив заступник головного лікаря КЗ "Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини» Василь Габро.

Амбулаторна допомога жінкам надаватиметься у цей період у відділенні жіночої консультації №2 на 240 відвідувань за зміну з денним стаціонаром на 21 ліжко. Стаціонарну допомогу жінки отримуватимуть у акушерському відділенні з пологовими залами сімейного типу на 30 ліжок (№1 (вул. Чехова, 101), відділенні патології вагітності з ліжками екстрагенітальної патології на 40 ліжок (база №1) та гінекологічному відділенні на 35 ліжок (база №1).

Амбулаторна допомога надаватиметься відділенням жіночої консультації №1.

Перед закриттям у відділенні прийнято 290 пологів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100