Станом на сьогодні в Канівській центральній районній лікарні перебуває 31 студент Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Нагадаємо, що зі скаргами на підвищення температури, нудоту студенти київського закладу стали звертатися зранку вчора.

«10 липня до інфекційного відділення Канівської центральної районної лікарні госпіталізовано 26 студентів Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, а 11 липня ще потрапило 5 осіб, – повідомляє головний лікар Канівської центральної районної лікарні Віра Шапошник. – Всі пацієнти знаходяться в задовільному стані, тяжких випадків не зафіксовано. Персоналом інфекційного відділення надається медична допомога в повному обсязі».

Причина захворювання встановлюється фахівцями районної  санітарно-епідеміологічної служби в осередку захворювання. Про це інформує прес-служба Департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА.

Нагадаємо, як вже повідомлялося, Канівською міжрайонною прокуратурою за результатом перевірки факту масового отруєння студентів у місті Каневі відкрито кримінальне провадження, за ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість).

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100