Депутат Черкаської міської ради, директор КП «Черкаські ринки» Денис Жмаєв хоче урізноманітнити місто новими фестивалями-ярмарками. Про це він написав у соцмережі «Фейсбук».

Зокрема, Денис Жмаєв хотів би бачити у Черкасах такі фестивалі, як «Фестиваль кави», «Фестиваль шоколаду», «Фестиваль яблук та меду», «Фестиваль квітів та рослин» тощо.

«Ідея полягає в тому, щоб на вихідні дні (субота-неділя) зробити частину центральної вулиці міста, наприклад Хрещатик, пішохідною та проводити раз у квартал подібні заходи. Я бачу цей захід таким собі родинним відпочинковим святом вихідного дня. Навколо лунає спокійна музика, проводяться різноманітні конкурси та розіграші, сім’ї прогулюються з дітьми, гарне місце спілкування та зустрічей», – пише Денис Жмаєв.

Він просить інтернет-спільноту допомогти йому вибрати павільйони для подібних фестивалів.

«Під час проведення фестивалів я уявляю собі, що місце проведення заставлено легкими торговими павільйонами єдиного зразка, розмальованих у фірмовому стилі міста. Якщо я не помиляюсь, то логотип міста був обраний вже більше року тому. І саме тут я хотів би вас, колеги та друзі, попросити допомогти мені у пошуку єдиного зразка легкого торгового павільйону/намету/шатру», – зазначає Жмаєв.

Головною умовою придбання цих павільйонів, на переконання депутата, є легкість у збиранні/розбиранні та можливість розміщення на різних територіях (тобто відкриття/закриття різних сторін павільйону).

Між тим Денис Жмаєв впевнений, що поки що КП «Черкаські ринки» добре справляється з поставленими завданнями.

«Як багатьом з вас відомо, комунальне підприємство, яке я нещодавно очолив, займається організацією ярмарок та створенням комунальних міні-ринків у нашому місті. Фактично наша робота полягає в тому, аби стихійні місця торгівлі були перенесені на упорядковану територію міні-ринку або ярмарку. Вважаю, що ми з цим більш менш справляємось», – додає директор КП «Черкаські ринки».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100