Інколи міста з низькою зайнятістю населення мають просто величезну кількість переваг. Наприклад, компанія «Фудеволд Маркетинг Питіі ЛТД» (бренд MacСoffee) вибрала для свого запущеного торік заводу «Фес Укр» Золотоношу Черкаської області, пише «Инвест-газета».


За словами бренд-менеджера ТОВ «Фес Укр» Олександри Недашковської, крім того, що в місті є незатребувана і відповідальна робоча сила, із Золотоноші також зручно доставляти продукцію у всі регіони країни. Підприємство розташоване недалеко від траси Київ - Дніпропетровськ, є залізничне сполучення, поруч столиця і відносно близько чорноморські порти. Вартість комунальних послуг в місті відносно невисока, всіляко допомагає місцева влада, а головне - тут розвинена цукрова галузь, а цукор - один з важливих компонентів кави «три в одному».

Недашківська розповідає, що в регіоні ринок праці переважно сезонний з мізерною і нестабільною зарплатою. Тому і від незнайомої компанії з сінгапурським капіталом люди спочатку чекали чогось подібного. Тому багато людей після співбесіди відсіялися.

Але ті, хто залишився, вже розповідають про умови праці своїм знайомим.

Інвестиції в завод склали 210 млн. грн., але вони себе швидко виправдовують, оскільки виробляти тут Maccoffee і «Петровськую слободу» набагато вигідніше, ніж возити їх з Сінгапуру.

Компанія вже «обжилася» на Черкащині - зараз на заводі виготовляється 39 видів продукції, а нещодавно була встановлена нова лінія виробництва…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100