Двоє мешканок гуртожитку по вул. Горького, 4 Людмила Косенко та Лариса Стасенко на знак протесту проти відключення в їхніх оселях газу безстрокове оголосили голодування біля облдержадміністрації.

Приводом голодування стала ситуація з продажем їхнього гуртожитку, який раніше належав ПАТ «ТЕМП», комерційній структурі «Праймбуд». Нові власники вирішили робити ремонт у гуртожитку, який потребує виселення його мешканців.

Обіцянкам про виділення іншого житла, куди тимчасово – на час ремонту – переселять людей, повірили не всі родини, які мешкали у цьому гуртожитку. Люди побоюються, що після переселення назад до свого колишнього житла вони вже не повернуться, тому продовжують й надалі жити у гуртожитку.

Фото з сайту ''Антенна''

Фото з сайту ''Антенна''


Натомість нові власники звернулись до «Черкасигаз» з проханням відключити будинок від газу. Тому вже тиждень – з 4 липня – ті сидять без газу. На знак протесту дві мешканки цього гуртожитку – Людмила Косенко та Лариса Стаценко оголосили голодування.

Як інформують у прес-службі мерії, перший заступник в. о. міського голови Віктор Беззубенко зустрівся з протестувальницями в залі засідань Черкаської міської ради. На зустрічі також був присутній прокурор м. Черкаси Олександр Маслюк.

Під час обговорення ситуації, що склалась, Віктор Анатолійович запевнив жінок, що міська влада зі свого боку буде всіляко сприяти у захисті інтересів мешканців цього будинку. Зокрема, зазначив, що особисто звернувся до керівництва «Черкасигаз», аби в найближчий час вирішити це питання та поновити газопостачання у гуртожитку, а також визначити механізм переведення оплати послуги за користування газопостачанням з юридичної особи (якою нині є власник – компанія «Праймбуд») на безпосередніх користувачів – мешканців гуртожитку. Уклавши відповідні договори з «Черкасигаз», мешканці гуртожитку зможуть вже по власних рахунках сплачували за газ.

Також Віктор Беззубенко пообіцяв у стислі терміни зустрітись з керівництвом ПАТ «Темп» та «Праймбуд», аби обговорити ситуацію, що склалась у гуртожитку по вул. Горького, 4, та захистити права його мешканців.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100