До Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшла заява 39-річного мешканця села Ігнатівка, що на Київщині, про те, що невідома особа проникла до будинку та викрала фотоапарат.

Нічого поганого не передбачав початок робочого дня для родини. Мати зранку поїхала на роботу, а згодом батько залишив 11-річного сина вдома та пішов по справам. Хлопчик грався у кімнаті та раптом почув сторонні звуки у будинку. Коли побачив, як незнайомець з сумкою тікає з їхнього подвір’я, не розгубився і зателефонував батьку. Той у свою чергу відразу набрав 102, повідомив, в якому напрямку намагається втекти підозріла особа і сам кинувся його наздоганяти. Тож відлік, аби затримати крадія, пішов на хвилини. Оперативно спрацювали працівники міліції: миттєво виїхали за вказаною адресою та затримали зловмисника, у якого вилучили речовий доказ – викрадений фотоапарат.

Затриманим виявися 31-річний уродженець Черкаської області. З вересня минулого року після звільнення з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки, оселився в місті Боярка. Була у чоловіка «вузька спеціалізація»: вночі скоював крадіжки з гаражів та господарських приміщень, а вдень – через вікно проникав у будинки, звідки викрадав ювелірні та хутряні вироби, різноманітну техніку. Викрадене збував у ломбардах.

Наразі підозрюваний дає правдиві покази щодо скоєних ним ще шести крадіжок на території Києво-Святошинського району. Слідчим відділом місцевої міліції відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Про це інформує Києво-Святошинський РВ ГУМВС України в Київській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100