На найближче засідання міської ради буде винесене питання скорочення витрат при виконанні міського бюджету розвитку. На сьогодні, за прогнозами фінансистів, невиконання бюджету розвитку Черкас становитиме близько 24-25 мільйонів гривень. Тож і видатки потрібно коригувати. Про це інформує прес-служба міськвиконкому.

Днями перший заступник міського голови Віктор Беззубенко провів нараду із керівниками структурних підрозділів, аби з’ясувати, які пункти Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста не будуть виконані цього року, а відтак і видатки на них можна зняти.

– Ми проводимо аналіз, аби визначити ті дії, які є найменш актуальними із запланованих на цей рік, звертаємо увагу саме на ті, де ще не розпочаті жодні дії, не розроблені проекти, не приступали до робіт і не укладали угод, – зазначає Віктор Беззубенко. – Нам потрібно секвеструвати (секвестр – скорочення витрат при виконанні окремих статей або всього бюджету, – ред.) 25 мільйонів гривень.

Серед видатків, які пропонують на секвестр: встановлення нових світлофорів (близько 9 мільйонів гривень), реконструкція вулиці Хрещатик, оздоблення фасаду школи № 17, встановлення великих шахів та інші.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 незнайка 02.08.2013 16:58
Вопрос сокращения штатного расписания миськради рассматривался?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 ирина 02.08.2013 16:29
а тролейбусы то зачем?? впрочем как и светлофоры,коле са огляду,музеи и т.п.Людям жрать нету чего.....ДОРОГИ,БОЛЬНИЦЫ ,соц.жилье,экология( Днепр,станция очистки,мусорка городская)!!! вот на что надо деньги выделять...но там ведь не стыришь....много не стыришь...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100