Міська влада розглядає варіанти упорядкування рекламних оголошень, які здебільшого розклеюють на стовпах, зупинках чи заборах, та очищення від них міста. Днями «Міська Рекламно-Інформаційна Система» (м. Харків) представила членам виконкому свою концепцію.

Суть їхнього методу: рекламна компанія встановлює по місту необхідну кількість спеціальних рекламних конструкцій для розміщення на них малоформатної реклами і самостійно бореться зі стихійно розклеєними оголошеннями по місту. Основною метою цього проекту є створення механізму щодо запобігання самовільного вуличного розклеювання, який дозволить ефективно боротися з цим явищем та стане інструментом для міста і городян з розміщення як приватної, так і соціальної інформації.

- Людям неможливо заборонити розклеювати оголошення. Із хаотичною розклейкою потрібно боротись і одночасно запропонувати альтернативні місця для розміщення такої реклами, - говорить керівник з регіонального розвитку ТОВ «Міська Рекламно-Інформаційна Система» Валерій Світличний. – Наша компанія встановлює по місту конструкції, самостійно розміщує там оголошення, які до офісу приносять жителі, і наймає працівників, які очищують місто і знімають рекламу, розклеєну на стовпах, заборах тощо. У результаті – місто стає охайним, чистим, створюються додаткові робочі місця.

«Міська Рекламно-Інформаційна Система» має досвід роботи уже у кількох містах України: Харкові, Херсоні, Краматорську та інших.

Члени виконкому зацікавились такою пропозицією, однак вирішили спочатку вивчити результативність дії цього методу у містах, де він уже запроваджений.

 

 


Про це інформує прес-служба мерії міста.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100