12 липня під час затримання зловмисника був смертельно поранений співробітник Смілянського міськвідділу міліції УМВС України в Черкаській області. Винуватець у смерті правоохоронця раніше підозрювався в злочинах проти власності, зокрема, йому були висунуті підозри про скоєння крадіжки.

 У зв'язку з цим він був запрошений до міськвідділу міліції для дачі пояснень з цього приводу. Чоловік прибув у встановлений час, поговорив зі слідчим, після чого був відпущений додому.

Наступного дня йому було запропоновано знову з'явитися в міліцію для дачі свідчень, але той не прийшов, а також не відповідав на дзвінки правоохоронців і навіть рідних.

Через три дні брат підозрюваного прибув до правоохоронців із заявою про його зникнення. Пояснив, що той пішов з дому і до теперішнього часу про нього нічого невідомо.

На підставі заяви родича інформація про зникнення чоловіка була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань і зареєстровано кримінальне провадження.

Ще через деякий час правоохоронцям стало відомо місцезнаходження цієї людини. Для з'ясування всіх обставин справи туди виїхали правоохоронці.

Не чекаючи на опору від розшукуваного, правоохоронці виїхали без зброї. При спробі підійти до чоловіка, той кинувся на одного з міліціонерів з ножем і завдав йому кілька ударів. Рани виявилися несумісні з життям.

Розуміючи, що йому не уникнути відповідальності, він втік з місця злочину і згодом покінчив життя самогубством. Про це інформує СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Як інформує сайт «Кропива», підозрюваний, що вбив міліціонера, і є той Василь Врадій, який не так давно звинувачував міліціонерів у катуваннях із застосуванням електроструму, а кілька днів тому зник після виклику у міліцію.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100