На Романа Дацюка в уболівальників особливі надії

На Романа Дацюка в уболівальників особливі надії

Відкрите тренування та прес-конференцію напередодні початку сезону провів футбольний клуб «Славутич». Також віце-президент клубу Володимир Ходак представив журналістам вісьмох нових гравців команди, інформує «Черкаський край».

— Велика когорта гравців, усього 14, у міжсезоння з різних причин покинули черкаський клуб, — повідомив головний тренер команди Ігор Петров. — Більшість із них підвищилися в класі — на перегляді або вже підписали контракти з клубами першої ліги й навіть прем’єр-ліги. Тому зараз комплектуємо команду великою кількістю нових гравців. Шкода, що мало якісних гравців саме місцевої футбольної школи. Тому, вважаю, обласній владі слід звернути увагу на розвиток дитячого футболу.

— Чи «потягне» інфраструктура клубу першолігові навантаження, адже значно зростуть і витрати? — запитання до Володимира Ходака.

— Економічний потенціал Черкащини дозволяє утримувати команду в професійних змаганнях. Візьміть, наприклад, Полтавщину, — там 5 клубів представлено у професійних футбольних турнірах, з Кіровоградщини — 3. Наш клуб підтримує влада, а це дає змогу вирішити багато нагальних питань. До того ж ми отримали вже чималий досвід, команда якісно зросла. Тож завдання покращитися в класі цілком до снаги — причому вийти маємо з гарним відривом від суперників, гадаю, вболівальники чекають від команди саме цього!

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100