Геннадій Бобов вітає жінок із 8 Березня (фото з сайту Черкаської облдержадміністрації)

Геннадій Бобов вітає жінок із 8 Березня (фото з сайту Черкаської облдержадміністрації)

Днями «Комсомольська правда» склала рейтинг десяти найбагатших депутатів, які вирішують долю простих українців – визначають розмір мінімальної зарплати, соцвиплат і пільг. Серед них – депутат-регіонал від Черкащини Геннадій Бобов.

Геннадій Бобов посідає 6 місце в рейтингу. Його дохід за минулий рік становить 39,6 млн грн.

«Депутат-мажоритарник може дозволити собі життя на широку ногу. Геннадій Бобов – відомий агропромисловець з Черкаської області. Основна частина доходу – це відсотки і дивіденди, а 168 тисяч – депутатська зарплата. На чорний день на банківському рахунку у Бобова зберігається 8,75 мільйона гривень», – характеризує Бобова «Комсомольська правда».

Очолює список новоспечений нардеп-мільярдер Вадим Новинський. Декларацію він не оприлюднив, але журнал «Forbes» оцінює статки Новинського в $ 1,9 млрд. Минулого тижня ЦВК офіційно оприлюднила прізвище Вадима Новинського як нового народного депутата. Бізнесмен виграв парламентські довибори по мажоритарному округу в Севастополі (посів місце Павла Лебедєва, який призначений міністром оборони).

Також до переліку багатіїв увійшли Борис Колесников (278,152 млн грн), Сергій Клюєв (54,9 млн грн), Сергій Тігіпко (40,630 млн грн), Віталій Кличко (40,011 млн грн), Юрій Дерев’янко (25,5 млн грн), Сергій Мартиняк (23,4 млн грн), Іван Куровський (22,5 млн грн) та Ірина Луценко (22,4 млн грн).

Рейтинг видання склало згідно з офіційними деклараціями про доходи депутатів за 2012 рік.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100