Експозиція робіт черкаської художниці Тетяни Черевань днями стартувала в Києві. Локація виставки – літня тераса ресторанчика «PauzCafe», що розташований у самому серці столиці – на майдані Незалежності. Про це йдеться у сюжеті «ВІККА-новин». Майданчик, на якому експонують картини художниці, Тетяні до душі. Вона говорить: атмосфера заходу – неймовірна. Інтер'єр у стилі «прованс», роботи купаються у сонячних променях, а відвідувачі не натішаться спілкуванням із мисткинею.

– Вхід на виставку прямісінько з вулиці. Тобто помилуватися картинами абсолютно безкоштовно може кожен охочий. Ця виставка – для людей, – каже художниця Тетяна Черевань.

Людей полотна відомої української художниці ваблять. Картини – жіночні, чуттєві та сповнені прихованого еротизму... А ще – вони промовисті. Кожна робота так і промовляє: «Я – жінка!». На своїх полотнах Тетяна Черевань зображає жінок, які оточують її в реальному житті.

– Жінка хоче бути сильною. Вона стає сильною. Жінка досягла того, що вона має багато прав, ми маємо багато чого, ми вміємо багато чого, але ми часто забуваємо, що ми гарні, ми класні! – говорить Тетяна Черевань.

Організувати виставку Тетяні допоміг колега й художник Богдан Бурак. Пригадує, познайомилася із митцем на виставці в Українському домі. Згодом вони зустрічалися на інших заходах. І от тижні зо три тому однодумець запропонував Тані долучити киян і гостей столиці до прекрасного. Посприяли тому, щоб виставка таки відбулася, також ресторатор Олена Слипчук, дизайнер Олексій Сальніков і скульптор Ольга Венжега.

Урочисте закриття експозиції відбудеться 25 липня. Цікаво, що впродовж трьох тижнів кожен відвідувач виставки зможе заповнити інформаційну картку. У день закриття картки візьмуть участь у безпрограшній лотереї. Щасливчик стане власником картини Тетяни Черевань «Жіночий портрет».


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100