реклама Делікат

«Не треба було виходити на берег! Маніфестації ні до чого не приводять!» – час від часу нагадував декільком «дахнівчанам» заступник в. о. мера Черкас Борис Євмина, які прийшли сьогодні вранці до нього на прийом для вирішення наболілих питань мікрорайону «Дахнівський».

Декілька жінок і були ініціативною групою, делегованою ще вчора до чиновника декількома десятками жителів мікрорайону, які збиралися ввечері біля дренажного каналу неподалік перехрестя вулиць Набережної та братів Савченків.

Учора Борис Григорович і запрошував людей до себе на переговори. Очевидно, зустріч, як він висловлювався, «на траві», його зачепила за живе, бо він не раз нагадував «дахнівчанкам», що не слід проводити мітинги, а вирішувати питання спокійно.

«От бачите, я нічого не забуваю, хоч і не записую!» – діловито сів за стіл переговорів із людьми чиновник, взявши з собою товстий блокнот. І через деякий час похопився:

«А у вас в мікрорайоні жодної аптеки немає і ви хотіли вирішити це питання?! Оце я забув, дійсно…» – і, вихопивши в журналіста «Прочерку» ручку, Борис Євмина заходився щось писати в блокноті.

Чиновник запевняв людей, що їх прекрасно розуміє і що питанням треба займатись. При цьому, мабуть, знову пригадував вчорашні збори громади, додаючи: «Крик, шум і гам нічого не вирішують!».

І одразу ж на підвищених тонах став дискутувати з присутньою депутаткою обласної ради Наталією Старіковою, що він вирішив за півдня питання людей.

– Але я навіть не депутат! А ви де були весь цей час? Ви ж депутат!

– Але ж ви ще не вирішили питання, а лише пообіцяли вирішити… – відреагувала Наталія Старікова.

Нагадаємо, щоб захистити свої будинки від підтоплення, «дахнівчани» написали листа депутатам від опозиції. Також на вчорашніх зборах громади були присутні депутат обласної ради Наталія Старікова, координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко, представники партії «Удар» тощо. Люди повідомили політикам, що підтоплення їхніх будинків можливе через будівництво поблизу дренажного каналу.

Деталі вирішення проблем «дахнівчан» читайте згодом в стрічці новин…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100