реклама
Sucurity Police

реклама

Сесія Черкаської обласної ради, що відбулася 15 лютого, задовольнила заяву головного редактора обласної комунальної газети «Нова Доба» Сергія Томіленка про звільнення. Оскільки нового керівника газеті на сесії не призначили, то поки що редакцією керуватиме заступник головного редактора Ірина Хроменко.

Цікаво, що в ході розгляду питання представники опозиції захотіли послухати самого Сергія Томіленка. Зокрема, депутатів цікавило, чи редактор з власної ініціативи написав заяву на звільнення, чи під тиском.

Сергій Антонович у своєму виступу попросив задовольнити його заяву, яка написана у зв’язку з переходом на інше місце роботи.

– Сьогодні тривають дискусії щодо реформування ЗМІ, тому я думаю, що здійснювати це реформування повинні засновники – облдержадміністрація і обласна рада, – зауважив Сергій Томіленко.

Опозиція одразу ж зацікавилася питанням реформування ЗМІ. Однак голова ОДА Сергій Тулуб та голова обласної ради Валерій Черняк зазначили, що вони не розглядали ніяких питань щодо реформування комунальних ЗМІ. Але губернатор зауважив, що ніхто не виключає цього. А пізніше на прес-конференції обмовився журналістам, що він не задоволений фінансовим станом редакції. Мовляв, фінанси, які є, слід використовувати ефективніше.

– Якщо подивитися на підписку, то 12 тисяч на «Нову Добу» підписалися, 5,6 тис. – на «Черкаський край». Про це мені повідомили в Головпоштамті. Є питання, є над чим подумати. Але вважаю, що ми почнемо цю роботу, як тільки наповнимо змістом Головне управління інформаційної політики (яке створюється унаслідок реформування Головного управління внутрішньої політики ОДА – Ред.), – повідомив Сергій Тулуб. – Я ще про це ні з ким не говорив. Хоча, як вам така назва – «Нова доба Черкаського краю»? Як ви це бачите? Цікаво. Це просто виникла зараз така ідея…

реклама

Коментарі  

 
+13 #5 Оксана 16.02.2011 19:56
Ой здається, буде не газета, а нафталін. Ці пахощі поволі просочують усі коридори влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #4 НевбровкоАвглазко 16.02.2011 19:15
Як вам така назва – «Регіональний довбокрай»? Як ви це бачите? Цікаво. Це просто виникла зараз така ідея…
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Бровко 16.02.2011 18:55
Анти Бровко це напивно прес-служба ПР або самого Тулуба або на кінець Головного управління внутрішньої політики, які дійсно схожі на Бровків. Якщо написали що я не обєктивний в своєму коментареві, то слідує казати і "Б", написати з чим ви не згідні. Як що ви хочети щоб я більше вам відповів, то до цього можу додати що в місті Черкаси хочуть щоб пасажирів перевозив єдиний перевізник і тролейбусний парк, який постійно страйкує за ти, що влада за перевезення пільговиї пасажирів не повністю повертає ім субвенцію, хочуть ліквідувати. За газети Ви вже прочитали і тд. І що ж тоді ця влада доброго зробила для нас рядових Черкащан. Хіба це добре шо тарифи на комунальні послуги втричі збільшились, А подивіться на ціни, напевно Ви забули як Тулуб із Корнієнком били себе в груди і казали, що подорожчання на хліб і хлібобулочні вироби в області не подорожчають, тому що це "вибрики" виробників. То хіба це не правда. Одні обіцянки, а кенсь до діла то і кіт не валявся Обіцянкам Тулуба ніхто невірить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-26 #2 Анти Бровко 16.02.2011 18:07
Пане Бровко! Ви не обєктивні у своєму коментарі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #1 Бровко 16.02.2011 17:44
Шахтарі із Донбасу ще нічого доброго не зробили на Черкащині, а дров наломали будь здоров.Лікарні, поліклініки, санаторії, школи і тд закривають. Оце "будівничі", які приїхали і виконують програму "Будуємо нову Черкащину", до цього речення потрібно додати слово в злиднях...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100