Звільненого начальника Черкаського обласного управління МВС України в Черкаській області Валерія Дернового можуть призначити начальником служби безпеки ПАТ «Азот». Про це інформують джерела «Прочерку» в правоохоронних органах.

Подібні чутки чув і черкаський громадський діяч Назар Обідзінський, про що він пише у своєму блозі.

– …повідомили, буцімто Дерновому вже підготували місце начальника служби безпеки ПАТ «Азот», власником якого є Дмитро Фірташ, а почесним гендиректором є пані Жуковська… – пише Назар Обідзінський.

У свою чергу, керівник прес-служби ПАТ «Азот» Євдокія Мацокіна в коментарі «Прочерку» повідомила, що подібною інформацією не володіє.

– Ми не можемо прокоментувати це, бо просто не знаємо, що сказати. Я читала в інтернеті подібну інформацію і дивувалася. Запитувала і в директора з персоналу про це, а він лише знизав плечима, – зазначила Євдокія Мацокіна. – Тож лише коли володітиму інформацією, зможу це прокоментувати.

Нині ж, за інформацією прес-служби «Азоту», службу безпеки на підприємстві очолює такий собі Яременко, ім’я якого в прес-службі не пам’ятають…

Нагадаємо, учора про звільнення Дернового в коментарі «Прочерку» повідомив заступник начальника управління зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України Іван Бабаєв. При цьому він уточнив, що Валерія Дернового звільнено за віком. Проте офіційний сайт черкаської міліції продовжує повідомляти, що Валерій Дерновий - начальник.

Зазначимо також, що опозиція звинувачувала Дернового у зриві виборів по двох «проблемних» округах - № 194 та № 197.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100