реклама
Sucurity Police

реклама

Зустріч з керівництвом будівельної компанії «Хална-Дуна» та державної страхової компанії «Мехіб» (Угорська Республіка) провели 15 лютого заступник голови Черкаської облдержадміністрації Євген Влізло і голова обласної ради Валерій Черняк. Представники обласної влади обговорювали з інвесторами питання будівництва та забезпечення обладнанням Діагностичного центру Черкаської обласної лікарні.

Проект планується реалізувати на кредитно-гарантійних умовах, що забезпечить його швидке впровадження та пільгові умови фінансування.

У разі успішного завершення переговорів область отримає надсучасний діагностично-реабілітаційний центр та зарекомендує себе як пріоритетний інвестиційний партнер для країн Європейського Союзу. На часі триває робота стосовно деталізації умов проекту та визначення відповідності умов його реалізації чинному законодавству України.

Для України проект є пілотним і визначатиме можливість подальшої угорсько-української співпраці у соціально важливих сферах, повідомляє офіційний портал Черкаської облдержадміністрації.

Довідково: компанія «Хална-Дуна» виступає генеральним підрядником, організатором фінансування проектів будівництва та займається фінансовим і технічним консалтингом. Вже 12 років компанія успішно працює на ринку послуг Російської Федерації і на часі планує розпочати діяльність в Україні.

Державна страхова компанія «Мехіб» є однією з трьох фінансових установ Угорської Республіки, які на державному рівні підтримують експортне кредитування угорських компаній.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Kotovsky 18.02.2011 13:03
8) Шановні чиновники! Ви хоча-б перевіряли інформацію, що вам підсовують. Ця компанія (Хална Дуна) взагалі існує з 2007 року. Можливо при співпраці з РФ у них, як у нас "на хімії", рік за два йде. Так все рівно 12 років ніяк не набігає. Брехня на брехні. :-x
Мабуть Черняк вже вирішив всі проблеми з діалізним центром та його пацієнтами, вирішив питання фінансування в цілому медичної галузі області та міста, так що йому вже нічим більше зайнятися. І від нічого робити він вирішив увічнити своє ім'я в будівництві "діагностичного центру".
Ні... Мабуть навпаки - завдяки будівництву діагностичного центру у області з'являться кошти на вирішення усіх вищезазначених проблем! Тоді це дійсно ГЕНІАЛЬНЕ рішення! Вся громада та медична "еліта" міста мають підтримати таке будівництво. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 гонта 18.02.2011 09:48
А всетаки, на якому відсотку відката зупинились переговорщики?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Kotovsky 17.02.2011 16:03
Ага... А під час переговорів зробіть екскурс в недалеку історію взаємовідносин з "Фрезеніусом", до речі, досвід міжнародної співпраці якого по створенню клінік світового рівня набагато більший. Не забудьте також про численні звернення пацієнтів до влади і як вона (влада) на них реагує. А взагалі цікаво - навіщо нам приплели ту страхову компанію? Що вона буде страхувати? Мабуть фінансові ризики в Україні, адже ці мадяри мабуть таки не глухі і не сліпі. І якщо не важко, нагадайте з яких пір Угорщина стала для Євросоюзу прикладом для наслідування, щоб по "успішності її співпраці" робилися такі значущі висновки?! На мій погляд міжнародний скандал, що утворився внаслідок "співпраці" з Фрезеніусом, більш показовий для іноземних інвесторів. Мабуть тому і з’явилася страхова компанія. А ще дивує те, що мова йде ще й про "кредитно-гарантійні умови"! Не вміли працювати цивілізовано - отримаєте так, як заслуговуєте! Це означає лише одне - відсутність довіри й зайву пересторогу з боку інвесторів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100