реклама Делікат

4 серпня на матчі «Шахтар» - «Динамо» фанати «гірників» на «Донбас Арені» палили шарфи з символікою київського клубу і вигукували: «Дави хохлов!».

Це обурило багатьох шанувальників футболу і, зокрема, черкащан. Так черкащанин Сергій Рубан в «Фейсбуці» повідомив, що він більше не вболіває за «Шахтар».

«Так, козлів в Донецьку достатньо», – відреагував на допис черкащанина голова Черкаської обласної організації «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

У коментарі «Прочерку» Анатолій Васильович повідомив, що і частково робить сам дописи у соцмережі, а частково це робить його прес-секретар. Однак, що стосується конкретного різкого висловлювання, то це він написав сам.


– Час прийшов більше активізовуватись в соціальних мережах. А стосовно конкретного допису, то це я висловився особисто. Ви кажете, що це може ображати людей? А яких? Тих, що безсоромно кричать «Дави хохлов!»? Я ж не написав, що всі в Донецьку такі. Я назвав образливим словом конкретно тих, які так ганебно поводилися. Та якби це була більш цивілізована країна, то за такі висловлювання людину можна було б притягувати до кримінальної відповідальності! – емоційно висловився Анатолій Бондаренко.

Дивіться також ВІДЕО з матчу.

Нагадаємо, в 4-му турі чемпіонату України «Шахтар» на своєму полі з рахунком 3:1 переграв «Динамо».

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Loki 31.08.2015 18:11
Цитую Loki:
06.08.2013 16:35 Ну вот и стала украина ещё на шаг ближе к гражданской войне((((. Теперь только своевременные установки новых граничных маршрутизаторов , могут помочь спонсорам этого проэкта, оттянуть её начало.

Cегодня, граната, сделала один из следующих шагов. Купили тогда вас 96%ных, по 200 гривен ваши паны, верховнозрадные . Не поставили 2 года тому назад "пограничные маршрутизаторы", а позже стену. Помните одного из папередников молодеющего ботоксного хуйла - маринованного, атрактивного, вечноживого? А его тезис о переводе первой империалистичес кой руско-украинской войны в украинскую гражданскую? Пока всё идёт по старинному плану. Хотя только 4% Черкащан могут это понимать, остальные "нововатные"- готовтэ сумки, одну на гречку, другу - на "керенки", от кандидатов новоблока "комунистов и беспартейних". Нову "братву" собі у местечкові пани вибирать будете. Рагнарёк приближая. Битва божков то уже идёт. ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 ирина 08.08.2013 11:15
какие же малограмотные болельщики,а еще и мужчины. Для справки ДК,самое распространенно е прозвище - хохлы. Его дали московские фанаты еще во времена СССР за проукраинскую позицию. Гораздо реже их называют динамиками, салоедами и мусорами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 комент 07.08.2013 09:53
Перша розумна думка Бондаренка. К*зли є кругом і на заході і на сході. Хай хоч знають, хто вони такі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Ужасть 06.08.2013 17:49
Керівник Черкаської «Батьківщини» відповів донецьким «козлам» за «хохлів»
***
Вот он самый дешевый путь заработать баллы у электората. Мог еще тему защиты украинского языка вытащить. Неубиваемая тема - "дурак-сам дурак" работает. Ну прокричало пять идиотов что-то так зачем разжигать национальную рознь. Вы экономику и уровень жизни поднимайте, чтобы жители всех национальностей хотели здесь жить, а не выезжать за границу. И начните с города, вы ведь кажется член исполкома города? Тогда будет и гордость за страну, а так на голом энтузизиме далеко не уедешь, разве что урвешь депутат Верховной Рады.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Дід Трохим 06.08.2013 16:58
Забуріли шахтьори, це точно. А чим понтуватись? Тим, шо тягли і тягнуть їх як не Мхітарян, то Фернандіньо, як не Срна то Жадсон..... Я так розумію - "дави хохлов" це того, шо чорні їм вже рідніші. Морда Тайсон Ярмоленка порвав, ше й хіхікав падла. Бондаренко, ти не мой кумір, ну тут я з тобою. Щиро бажаю кротам вилетіти з ЛЧ якнайшвидше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 папік 06.08.2013 16:39
молодець Бондаренко! а тих козлів, що кричали таке і справді треба судити!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Loki 06.08.2013 16:35
Ну вот и стала украина ещё на шаг ближе к гражданской войне((((. Теперь только своевременные установки новых граничных маршрутизаторов , могут помочь спонсорам этого проэкта, оттянуть её начало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100