реклама

реклама

Фото «Прочерку»

Фото «Прочерку»

Голова політради партії «Батьківщина» Арсеній Яценюк разом із провідними однопартійцями планує відзначити День Незалежності України біля покажчика географічного центру України, встановленого в Шполянському районі Черкаської області. Про це пише видання «Взгляд».

Однак задумка «Батьківщини» може не здійснитися через дії місцевої влади. Про це заявила перший заступник голови Черкаської обласної організації партії Валентина Слуцька.

– Ми подали заявку, але через два дні зателефонував заступник голови Шполянської райадмінстрації, який повідомив, що навколо покажчика, виявляється, якісь роботи з благоустрою намічені. І туди дійсно пригнали різну техніку, – поскаржилася Слуцька.

За її словами, представник місцевої влади також попередив, що фермер, який орендує землю в районі покажчика, завіз якісь хімікати.

Валентина Слуцька розповіла, що в «Батьківщині» планували біля покажчика мітинг за участі Арсенія Яценюка і ряду народних депутатів. Вона не сказала, хто саме з нардепів «Батьківщини» має приїхати, але черкаські ЗМІ повідомляють, що парламентська фракція партії збереться практично в повному складі. Ближче до свята на партійні гроші повинні були прикрасити територію навколо знаку.

– Плиточку покласти, флагшток встановити – загалом, щоб було красиво», – зазначила Слуцька.

Вона запевнила, що в «Батьківщині», незважаючи на всі попередження, думають, як все-таки провести акцію в запланованому місці.

– Йде переформатування акції. Проведемо її, але в іншому вигляді, – сказала Валентина Слуцька.

Нагадаємо, раніше в «Батьківщині» заявляли, що на День Незалежності опозиція проведе велику акцію в межах всеукраїнської протестної кампанії «Вставай, Україно!». Про це говорили і Арсеній Яценюк, і перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов.

Як відомо, географічний центр України, згідно з розрахунками вчених, розташований на північній околиці села Мар'янівка між райцентром Шпола і селом Матусів Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #6 блазень 13.08.2013 20:40
Цікаво, в Умань заїде? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Умора 13.08.2013 14:42
Кролик - в центре Украины! :lol: :lol: :lol: Спасайся кто может!:)))) :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Читати 13.08.2013 13:22
Цікаво, хто провідні однопартійці? Мартиненко, табалови, старікови, полякови, доценки, булатецькі, а де ж тоді Батьківщина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 От души 12.08.2013 20:44
Обалденно интересная новость!!!! Нам-то об этом обязательно знать?! Можно подумать, что места б себе не находили, если б не узнали, что Кролик будет делать и где на День независимости:) ))) :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Loki 12.08.2013 18:16
Незнаю кем там приходится этот пацан украине, но видно сразу шо он гугля отродясь в руках не держал. А там по поводу этого так прямо и написано, шо "....центр украины , вследствие прецессии, сместился в настоящее время в точку с координатами - 48°13′52″ с. ш. 38°12′19″ в. д.". А центр черкасской области, по той же причине,".... находится сейчас в точке 48°00′32″ пн. ш. 37°48′15″ сх. д. , и празднует завтра 60 летие своего перемещения". Так шо как говорится - без коментариев)))) .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 стецько 12.08.2013 18:16
пусть лучше в своих Черновцах
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100