У Черкасах по вулиці Смілянській, 90/1, в одній із кімнат черкаського двоповерхового гуртожитку на 27 кімнат, 13 серпня обвалилася стеля.


Проте інформація про подію до оперативно-координаційного центру Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області надійшла лише о 11.15, 14 серпня, коли мешканка повернулася додому.

Незважаючи на сильне пошкодження, 12 м2 глинобитного перекриття впало, коли людей у кімнаті не було, тому ніхто з мешканців цього гуртожитку не постраждав.


У 2006 році будинок потерпів від наслідків буревію, тоді на дах впало старе дерево, частково зруйнувавши шиферне покриття будівлі та крокви горища. Того ж року і дах, і горище, силами Державної житлово-експлуатаційної фірми «Обрій-1» були відремонтовані, проте зараз ця фірма, якій належить гуртожиток, через банкрутство перебуває на стадії ліквідації.

Представники міськвиконкому та житлово-побутової фірми «Обрій-1» вирішують питання щодо відселення мешканки з цього приміщення та проведення капітальних ремонтних робіт перекриття.

На місце події виїжджали співробітники міського відділу ДСНС Управління та чергова зміна оперативно-координаційного центру, інформують у прес-службі ДСНС області.

ТУТ можна переглянути відео з місця події.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Черный юмор 15.08.2013 12:41
Видать, правильная общага. В нашей тоже и стены ходуном ходили, и пол проваливался. А стекла меняли раз в месяц, особенно дверные.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100