Працівники Головного управління Міндоходів у Черкаській області припинили діяльність дев’ятого з початку року підпільного виробництва алкогольного фальсифікату. Про це повідомив начальник оперативного управління Ігор Щерб.

Оперативники під час відпрацювання оперативної інформації задокументували канал незаконного постачання контрабандного спирту 35-річним підприємливим жителем обласного центру та під час проведення огляду орендованих приміщень автомобільних гаражних кооперативів міста виявили підпільний цех із виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.


Представники Міндоходів вилучили понад 6 тисяч літрів сировини (спирту) невідомого походження орієнтовної вартості понад 360 тис. гривень у пластикових бочках та каністрах різних ємностей; обладнання для виготовлення фальсифікованої продукції; вантажний автомобіль, на якому фальсифікат прямував до споживача, та 220 літрів готової водно-спиртової суміші на загальну суму 13,2 тисяч гривень.


Зразки спирту та фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції направлено на експертизу для встановлення відповідності вимогам державних стандартів цієї продукції.

Наразі слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Черкаській області матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів). Проводяться оперативно-слідчі дії щодо встановлення каналів постачання спирту.


Із початку року оперативники Міндоходів вилучили з незаконного обігу товарно-матеріальні цінності на суму 16,5 млн грн, з яких 2 млн грн – товари підакцизної групи (спирт, алкогольні напої та тютюнові вироби). Припинено діяльність 9 підпільних цехів з виробництва  алкогольної продукції. Вилучені у «підпільників» спирт та водно-спиртова суміш становлять особливу небезпеку для здоров’я і життя людей, зазначають у прес-службі Міндоходів області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Ну-ну 15.08.2013 16:03
Ну і трудяжка в свої 35 років
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Оййойой 15.08.2013 11:21
Оце талантіще...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100