Черкаський міськвиконком затвердив перелік універсальних машин для прибирання міста, які буде закуплено до зими.

– Передовсім, місто планує придбати портальний сміттєвоз, оскільки сьогодні місто не має власної техніки, що забирала б сміття із контейнерів, – цитує слова члена виконавчого комітету Черкаської міської ради Олега Кашка Черкаський прес-клуб реформ. – Сміттєвоз буде закуплено до грудня. А, крім того, до зими планується придбати 6 універсальних машин для прибирання міських доріг – з функціями очищення, миття, розсипання суміші для танення снігу.

Також на останньому засіданні виконкому було затверджено перелік вулиць, які ремонтуватимуть цьогоріч (Шевченка, Можайського, Добровольського), і тих, для реконструкції яких до кінця цього року буде виготовлено проекти (Чорновола, Гагаріна, Котовського, Благовісна, Люксембург).

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #3 Інформований черкащанин 15.08.2013 14:30
Нюанс в тому, що зараз таку машину нову можна придбати за 600-800 тисяч грн., в залежності від комплектації.А "старими" грішми, при курсі 5,0 за неї було заплачено 1,2 млн.
Правда Павло Миколайович розповідає, що решта, в тому числі Білоусов, дурні, і не розуміють, який з неї великий сенс місту.

А подивившись на список того, що нібито потрібно- розумієш всю картину:
1) пропонується придбати кілька солерозкидачів у фирми, що поставила Джонсона та ряд іншої техники.
2) Враховуючи що поставщики солерозкидачів заданої конфігурації в Україні один - Лего- Сервіс, інша техніка автоматично буде куплена в нього ж.
3) Ефективність цієї техніки ніхто не перевірив, і в живу, як і Джонсона, не бачив.
4) Всі задоволені- а Паша, як завжди, не при чому. А крайній нібито 22-річний директор Челуаша, якого призначили (угадайте по чіїй протекції) на 3 місяці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 ирина 15.08.2013 14:25
дорог нету,зато машины будут!! ид**тизм! я бы поняла,если дороги поделали,а потом машины к ним купили....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Serg 15.08.2013 12:36
Главное, чтоб к этим машинам не приложил руку Павел Карась, так как в городе, благодаря его уму и стараниям уже имеется одна универсальная машина, имеющая звучное название Джонсон, - чудо уборочной техники! Движется медленно, топливо кужает быстро, - "умеет" пыль с дорог убирать! А как пиарили приобретение за 1 млн грн.!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100