Учора читачі сайту «Прочерк», які залишали свої коментарі на сторінці «Увага! Пивні подарунки від монаха Оскара!» почали отримувати гарантовані подарунки – купони на безкоштовний келих авторського пива (0,5 л).

Першим від «Оскара» отримав авторське пиво коментатор Віктор. Він вже неодноразово відвідував черкаський пивний ресторан.

– Пиво п’ю раз на три-чотири дні, – розповідає Віктор. – Часом буваю за кордоном, «Оскар» тамтешнім ресторанам не програє. Наприклад, був у схожому закладі в Польщі, так у дечому «Оскар» навіть виграє. Зокрема, дуже подобається інтер’єр.

Тим часом у ресторані «Оскар» запевняють: там вже готують для всіх коментаторів смачне авторське пиво!

«Пивна» акція на сайті «Прочерк» триватиме до 30 серпня! Пишіть свої коментарі на сторінці «Увага! Пивні подарунки від монаха Оскара!» та отримуйте гарантований приз – келих пива. Також автори колоритних коментарів нагороджуватимуться подарунками – дисконтами від ресторану, фірмовою стравою – смаженою качкою, екскурсією до виробничого цеху броварні з дегустацією свіжозвареного пива. Переможець акції отримає 2 квитки на київський «Октоуберфест».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100