До чергової частини Шполянського райвідділу надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району на спортивному майданчику місцевої школи селяни виявили невідомого чоловіка, який лежав на землі з очевидними тілесними ушкодженнями.

Небайдужі громадяни відразу викликали «швидку допомогу» та повідомили про це правоохоронців.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Під час проведення огляду, на тілі загиблого було виявлено численні травми, які, за висновком експертів, і призвели до загибелі людини. Також на пришкільному майданчику були виявлені частини одягу потерпілого, сліди крові та розкидане взуття. Це вказувало на те, що на місці події відбувалася бійка, зазначають у прес-службі обласної міліції.. З іншого боку спортивного майданчика працівники міліції виявили мотоцикл, але, кому належить транспортний засіб, встановити не вдалось.

Правоохоронцям, у першу чергу, необхідно було встановити особу загиблого, а потім з’ясувати, хто і за що його вбив. Правоохоронці опитали місцевих жителів та здійснили дворовий обхід. Невдовзі оперативникам вдалося встановити особу потерпілого.

Ним виявився 54-річний місцевий житель, який не мав постійного місця проживання. Селяни розповіли, що останній проживав за рахунок тимчасових заробітків і ні з ким не конфліктував. Місцеві жителі розповідали, що напередодні потерпілого бачили в місцевому кафе, де він вживав алкоголь, але ніяких конфліктів між ним та відвідувачами закладу не виникало. Після того, як чоловік пішов, його більше ніхто не бачив. Також правоохоронці дізнались, що того вечора один з місцевих жителів їздив вулицями села на мотоциклі та розпивав алкогольні напої зі своїми друзями поблизу дитячого майданчика. Оперативники вирушили за місцем проживання останнього. Чоловік знаходився вдома в стані сильного алкогольного сп’яніння. На його руках та одязі було помітно сліди крові. Для з’ясування всіх обставин, підозрюваного доставили до Шполянського райвідділу міліції.

У розмові зі слідчим чоловік не почав виправдовуватись, а відразу розповів про події, що сталися того вечора. Він разом зі своїми друзями розпивали спиртні напої. Коли алкоголь скінчився, чоловік попрямував до магазину за черговою порцією оковитої. Їдучи мотоциклом, на території школи зустрів незнайомого чоловіка, з яким у нього виник раптовий конфлікт. Причину сварки затриманий пригадати не зміг, адже в той час був дуже п’яний. Пригадує лише те, що наніс незнайомому декілька сильних ударів по голові, від яких останній впав на землю. Після бійки, залишивши мотоцикл на шкільному майданчику, він пішов додому.

Наразі слідчим відділом Шполянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – «Умисне вбивство», яка передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Речові докази вилучені, зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Триває досудове слідство.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Царіцин 16.08.2013 14:02
То може пан Ліпандін зможе пригадати, хто очолює Шполянське РВ УМВС України в Черкаській області?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100