ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», ремонтуючи дорогу Миронівка-Канів-Софіївка, пропустило один шар асфальтобетону, чим завдало службі автодоріг збитків на 4,3 млн грн. Про це повідомляється в звіті Державної фінансової інспекції за перший квартал 2013 року, інформує «ProfiDOM».

За результатами обробки документів, вилучених правоохоронними органами у компанії «Онур», та проведення аналізу проб, узятих з покриття цієї дороги, було виявлено відсутність вирівнюючого асфальтобетонного шару.

За даними «Вісника держзакупівель», тендер на ремонт цієї дороги Черкаська служба автодоріг проводила в серпні 2010 року. За результатами відкритих торгів підряд, вартістю 36,25 млн грн, отримало ДП «Черкаський облавтодор».

Засновниками компанії «Онур Конструкціон Інтернешнл» є Онур і Ісхан Ченінджевізи з Туреччини. За даними «ВДЗ», за останні п'ять років ТОВ виграло підряди на 2,58 млрд грн.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Sigyn 16.08.2013 18:41
А що, когось це дивує? Закон збереження грошей для немеханічних процесів, був встановлений Юліусом Робертом фон Майєром ще у 1845 році. В україні закон збереження грошей стверджує, що в замкненій системі влади, повна сума грошей, що є сумою відкату і кошторису, не залежить від часу, тобто є інтегралом руху грошей з одного карману в інший (коли десь в одному кармані зникло, то в другому - стало ще на одну багату людину більше). Ширину побудованого дорожнього полотна по ГОСТам україни хтось виміряв? Нуууууу!!! То це значить, що стало на 2-х багатих в україні більше!! Мої вітання!! :-) :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 незнайка 16.08.2013 18:02
Откаты-откатами даже если брали-давали Но Работа НЕ ВЫПОЛНЕНА Зажравшиеся жлобы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Андрій 16.08.2013 17:53
Бідні турки! Отак би роботу наших фірм перевіряли. А то можна подумати, що тільки турки дороги в Україні роблять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 ЛеБурже 16.08.2013 16:07
В нашей стране всегда так. Сначала предложи самую низку цену сделай по самым последним технологиям а потом еще и козлом отпущения сделают. :P Ах да! чуть не забыл еще в промежутке между формированием низжей цены и заключением договора подряда надо еще и откат дать :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100