24-річний представник України на конкурсі «Нова хвиля» в Юрмалі Аркадій Войтюк розповів «Газеті по-українськи», яка прикрість сталася з його нареченою по дорозі з Тернополя до Черкас.


У вересні Аркадій одружиться із 23-річною танцівницею Юлією Сахневич. Колись вона брала участь у шоу «Танці з зірками» і танцювала з російським актором Микитою Джигурдою. Зараз Юля працює з Аркадієм і допомагає йому в медіарозкрутці.

– Ми познайомились на шоу «Х-фактор». На той час що в неї стосунки не зав'язалися, що в мене. Але слава Богу, бо інакше ми б не знайшли одне одного. Пам'ятаю, поїхали в тур «Х-фактору». Був великий переїзд із Тернополя до Черкас в один день. В Юлі дуже почали боліти нирки. Їй було дуже погано, температура тіла до 39 доходила, і ніхто не допомагав. А я ж закінчив медичний інститут, тому мав уявлення, що робити. Перше, я почав збивав їй температуру. Так трохи тоді допоміг, а коли повернулися в Київ – завіз її в лікарню. Примусив здати аналізи, перевіритися і з’ясувати діагноз. І так помаленьку ми почали зближуватися, – розповідає Войтюк.

Разом Аркадій і Юля вже більше року. Через місяць планують побратися.

– Весілля плануємо невелике, для себе. З часом я зрозумів, що мої справжні друзі – то моя родина. Маю ще хороших товаришів з КВК-команди «Віп» із Тернополя. Це та банда, яка допоможе мені в будь-який момент. Сама церемонія буде в Києві, може хіба за містом. Їхати кудись далеко не будемо. Бо це треба буде везти з собою сукню, і ще купу всього. А то напряжно. Хочу, щоб моя жінка вийшла красива, і їй поплескали, – поділився планами Аркадій.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100