На станції «Шевченко», що в місті Сміла, затримали 19-річного жителя Черкаської області.

У хлопця виявили та вилучили коноплю, вагою 3 г.

Як пояснив затриманий, наркотичну речовину він зберігав для власного вживання без мети збуту.

Обставини з’ясовуються, інформують у прес-службі УМВС України на Одеській залізниці.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Горстка 19.08.2013 14:28
Руслана Висоцького звільнили через закриття кримінальної справи, яка пов’язана зі збутом і фальсифікацією незаконної алкогольної продукції.
Але це ще не все. У ході проведення обшуку працівниками Соснівського райвідділку міліції на одному із складів бази «ОПС» було вилучено 450 ящиків горілки «Пшенична» виробництва ЛГЗ «Олександрія» з підробними акцизними марками, а також з провулку Комунальний – ще 650 ящиків цього ж добра. Тут же виявлено лінію по розливу виноматеріалу: харчові барвники, концентровані екстракти, вино під торговою маркою «Гетьман» розлите та упаковане в пластикові пляшки по 1,5 л. Знайдено 130 бочок ємністю 250 л кожна зі спиртом. Уся ця продукція не відповідає вимогам Держстандарту, а марки акцизного збору – підробні. За закриття цієї справи та повернення продукції начальнику Соснівської міліції пропонувався хабар у розмірі 60 000 доларів США
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Sigyn 16.08.2013 20:31
3 г, навіть смішно. Можливо просто віз подарунок губернатору на роковини, як згадку про косячки донбасського дитинства. Зараз місцеві поліціянти, так ті, як недавно повідомлялось, до 500 кущів за присєст спалити можуть :-) :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100