Представники баскетбольного клубу «Черкаські мавпи» відзнялися у рекламній фотосесії генерального спонсора клубу – торгової марки «Венето». Фотостудією виступив один з цехів ТОВ «Марелі», де черкаські гравці доволі швидко пристосувалися до ролі моделей. Для фотографування з матрацами маркетологами було обрано трьох баскетболістів -  Рональда Мура, Іварса Тімерманіса та Джейсона Уошборна. Про це повідомляється на клубному сайті «Мавп».
yagodmatras2

Тематичним одягом для фотосесії стала піжама. Кожен гравець відзнявся у близько тридцяти кадрах.
Дружина Джейсона Уошборна – Елізабет - на фотосесію прийшла задля підтримки свого чоловіка, але в процесі зйомки стала її активним учасником. Американку попросили відзнятися з чоловіком. Що з того вийшло можна буде побачити вже у жовтні, коли стартуватиме рекламна кампанія «Венето» 2014-го року.

yagodmatra3

Джейсон Уошборн, центровий БК «Черкаські Мавпи»: «Чесно кажучи, в NCAA я був постійним учасником баскетбольних програм, часто знімався для них, але ось так позувати для реклами - для мене нове. Не думав, що це буде в Україні, до того ж у мене не таке модельне обличчя, хоча мене запевнили, що все вийде круто».

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 стецько 18.08.2013 23:08
бред полный)))) мавпы и матрасы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 СЕЛЯНИН 18.08.2013 20:22
На Черкащини вистачае мавп Рекламують аж гай шумить И под политическим соусом Рекламують усе вид шипоклячого шляпочного салону для вип-персон до бурьянив з заиржавилым жилизом в бурьянах
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 интересно 18.08.2013 17:53
Да,наших местных подходящих не нашлось...Да хотя бы тех, кто их изготавливают или рекламируют.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100