Співробітники головного оперативного відділу ДПІ у м. Черкасах ГУ Міндоходів у Черкаській області протягом серпня за результатами проведених відпрацювань території обслуговування виявили 10 фактів реалізації тютюнових виробів без необхідної державної реєстрації та ліцензії на цей вид підприємницької діяльності.

З незаконного обігу вилучено майже 8 тис. пачок тютюнових виробів, орієнтовною вартістю 75 тис. грн, які реалізовувалися з порушенням вимог законодавства (1 тис. пачок має контрабандне походження) та реалізовувалися без відповідних марок акцизного податку.

Усього за результатами проведених заходів із початку поточного року оперативники з незаконного обігу вилучили товарно-матеріальних цінностей на суму 5,4 млн грн, інформують у прес-службі ДПІ в м. Черкасах ГУ Міндоходів області.

За кожним із виявлених фактів складено протоколи про адміністративне правопорушення, зібрані матеріали та направлені до суду для ухвалення рішення відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, Законом України «Про державне регулювання та обіг спирту етилового, коньячного, плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» та «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» обіг підакцизної продукції, зокрема тютюнових виробів, без державної реєстрації та відповідної ліцензії заборонено.

Відповідно до ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб'єкта господарювання або без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону тягне за собою накладення штрафу від 340 до 1700 грн з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини та грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення чи без такої.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Курильщик 19.08.2013 19:43
Це вилучили в отих бабок, які торгують під зупинками..?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Табачка 19.08.2013 14:35
От б*лбес...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 К... 19.08.2013 14:14
Єт мое все богатство...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100