На сьогоднішній прес-конференції голова обласної організації «Батьківщина», член виконавчого комітету Анатолій Бондаренко жорстко розкритикував міського голову Черкас у відставці Сергія Одарича. Він дорікав йому за збанкрутіле комунальне підприємство та земельні борги перед містом. Піддав критиці опозиціонер і новий виконавчий комітет, членом якого він є.

Зокрема, Бондаренко зазначив, що комунальне підприємство «Екологія» було створене завідомо збитковим. Мовляв, екс-мер Черкас Сергій Одарич його сторив, щоб вивозити з «ДОКу» відходи.

– Це комунальне підприємство нічого не має, крім полігону твердих побутових відходів на вулиці Пацаєва. Приймає побутові відходи по 15 грн від СУБів… Ви ж знаєте, хто там у СУБах господарював? Як не кум, то брат, то сват, то зять… Петро там… Всі, тільки не ті, хто треба, – зазначив Бондаренко. – Так от, приймає по 15 грн за кубічний метр, а на утилізацію здає по 30 грн. От вам і господарювання! Оце так все…

Тепер діяльністю комунального підприємства, на думку Анатолія Бондаренка, має зайнятися прокуратура.

Крім того, він запевнив, що найбільшими боржниками за землю на сьогодні є «ДОК», «ТЕМП» та «Будинок торгівлі».

– Ви мені скажіть, має моральне право людина, яка причетна до цих підприємств (мається на увазі Сергій Одарич, – ред.), бути мером? Я вважаю, що не має. На цьому крапка. Незалежно від того, яка сума цієї заборгованості, – сам відповів на своє питання Бондаренко.

Після цих слів озвався в. о. голови Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар.

– Скажіть, а ви вже зробити КП «Екологія» прибутковим? – запитав Ботнар.

– Нііііі, – протягнув Бондаренко. –Там директора не можна вигнати. Він тікає: то на лікарняному, то ще десь…

– Зараз у вас все в руках, прошу. Ви ж увійшли у виконком… – з докором підкреслив Юрій Ботнар.

– Коли буде більшість, тоді буде в руках… Коли нас, Юро, п’ять буде людей у виконкомі, тоді, а так… – не договорив Анатолій Васильович.

Далі Анатолій Бондаренко продовжив критикувати. Цього разу – виконком, членом якого він є.

– Знаєте, я вам так скажу: критика одне одного на засіданнях виконкому – це не від великого розуму, я вважаю… Я ж був керівником і району, і міста! Те, що зараз відбувається… Напевно, майбутнього там немає, – зазначив Бондаренко.

Скептично відгукнувся Бондаренко і про колишнього члена виконавчого комітету Бориса Євмину.

– Так, він досвідчений комунальник, досвідчений будівельник, але я вважаю, що він допустився серйозних помилок у піднятті бордюрів, укладці плитки на стадіоні. Я це кажу, як колега колезі… Я говорив про це й на виконкомі, – підкреслив Анатолій Васильович.

Він наголосив, що у виконавчому комітеті працює на громадських засадах, тож за місце не тримається.

– Я хочу, щоб були перевибори в цілому. Щоб там була нормальна демократична більшість у міській раді, тоді можна нести якусь відповідальність. А так, зараз там клуб «за інтересами» зібрався… – дав оцінку Бондаренко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #24 УДАР 20.08.2013 09:45
Дитячі ігри!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #23 Гомін 20.08.2013 08:09
Правильно !
Всіх в металобрухт !
Толян, по чому приймаєшь ?
Гроші зразу, а то потім не вирвешь, скажеш як завжди що все на революцію пішло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #22 котапульта 19.08.2013 22:44
Неясно одно - если от тебя там ни хр*на не зависит, если на твои возражения плюют, если продолжается воровство и дерибан, а ты не считаешь возможным кого-то критиковать - КАКоГО ХР*НА ты делаешь в том исполкоме и КАКОЙ из тебя после этго оппозиционер?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #21 Микола 19.08.2013 22:18
Від цього горе - керівника Лисянщина, ще й досі здригається. Було вирізано на металобрухт Лисянський хлібокомбінат, Почапинський цукровий завод, Лисянський завод продтоварів. А ви говорите бордюри! А скільки випатрошили сільськокогоспо дарських підприємств! "Металюги" на чолі з Анатолієм не спали темними ніченьками, а шастали з "болгарками" - різаками по Лисянському районі. Так ставав на ноги "опозиційний діяч" Черкащини. Випускник Лисянського СПТУ № 32 невдовзі поклав в карман три дипломи "вишів": Білоцеківської філії Університету розвитку людини "Україна", який як виявилося ніхто не видавав, Уманського університету садівництва і Черкаського Технічного Університету. І що найбільш веселить, три дипломи за один рік!!! Оце так Толя Ломономов!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #20 ВАСИЛЬ МИКОЛЕНКО 19.08.2013 20:41
Прикро, що з таким досвідом Анатолій Васильович бордюри розглядає лише як матеріальну цінність.
Але ніхто не звертає увагу основну функцію бордюрів - ЗАХИСНУ.
Бордюри тому й виготовляються масивними і з міцних матеріалів, тому що повинні розділяти зону руху транспорту і пішоходів, а в разі заносу чи поломки машини повинні й зупинити авто від виїзду на пішохідну частину вулиці.
І те, що наробив Одарич з вулицями - це міна сповільненої дії.
Адже в гонитві за відкатами він порушив існуючі будівельні норми і правила асфальтування доріг, в результаті чого асфальт в багатьох місцях став на рівні, а то і вище бордюрів.
В результаті цих злочинних дій у випадку заносу чи поломки автоомобіль в кращому випадку наїде на стовп чи дерево, а в гіршому - на пішоходів.
Тому, з метою забезпечення безпеки пішоходів, до зими бюрдюри обов"язково потрібно підняти над полотном дороги!
Так само як і заасфальтувати ями, які утворились на зупинках.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #19 Дід Трохим 19.08.2013 19:58
Цитую Серафіма:
Бондаренко покайся. Ти вступив у зговор з Партією регіонів, ти разом з ними сидиш за одним столом, ти голосуєш за всі рішення, твою депутати бютівці дерибанять посади.
Вгомонися, сходи в церкву (але не в церкву свідків покращення), постав свічку і йди геть... в справжню опозицію, а не куплену!

Та нє. Просто "йди геть"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #18 Виборець 19.08.2013 19:36
Знаєте, що товаріщі!
Верніть нам Одарича. Один нормальний був і того зняли!
А ці комуністи, регіонали і бютівці нічого не знають, не вміють. Навіть гризуться між собою!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #17 Марта 19.08.2013 19:32
А що може Бондаренко сам зробити, коли більшість - це прихильники чи прибічники ПР? Шана йому і хвала за те, що не мовчить, а ріже правду-матку. Побільше б таких патріотів як А.В.Бондаренко, глядиш і Черкащина б розвивалася-квітувала, а не пасла задніх в Україні з нинішніми черкаськими горе-керівниками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #16 Крук 19.08.2013 19:27
Хлопці, ви б краще ніж прес-конференцати поїхали б картоплю покопали, воно там ближче до людей - багато предметного можна дізнатися, а не виходити із надуманими заявами та переливати з пустого в порожнє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #15 Оксана К 19.08.2013 18:27
Як так можна? Бондаренко плює в колодязь, з якого сам і пє воду!
Він працює з регіоналами, комуністами в одній упряжці і сам же на них наговорю.
В народі таких назвиають одним поганим словом, яке всеодно тут не надрукують. (Слово жіночого роду)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100