Завтра, 30 серпня, об 11.00 в Черкаському міському будинку культури ім. І.Кулика по вул. Благовісній, 170 відбудеться захід «Благословляємо на навчання!» для категорійних дітей, які вперше в цьому році підуть до школи.

Загалом запрошені понад тридцять черкаських дітлахів, які цьогоріч вперше у своєму житті сядуть за шкільні парти. Серед них – діти-сироти, діти з багатодітних, малозабезпечених, прийомних сімей, а також з родин, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Для них організатори підготували цікаву концертну програму, розважальні вікторини та конкурси. Зокрема, для всіх присутніх виступатимуть вокальна студія «Домісолька», арт-студія «Глорія», спортивний клуб «Надія України» та студія східних танців «Гюнеш».

Після чого кожен першачок отримає у подарунок рюкзак зі шкільним приладдям та солодощі, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Захід відбудеться в межах Всеукраїнської акції «У школу – з радістю!» за сприяння Черкаського обласного відділення Дитячого фонду України, Черкаського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Черкаського міського Будинку культури ім. Івана Кулика.

реклама

Коментарі  

 
-5 #1 Гоша 29.08.2013 08:35
Наскільки мені відомо, будинок культури ім.Кулика розташований по вул.В.Чорновола,54 (колишній кінотеатр "Мир"), а не на Благовісній,170. Чи у нас 2 будинки культури ім.Кулика?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100