реклама Делікат

реклама

Більшість позицій, які були заплановані на початку року в Програмі соціально-економічного розвитку, не виконуються.

Про це йдеться на офіційному сайті Партії вільних демократів. На переконання авторів публікації, особливо невиконання Програми стосується тих питань, які лобіювали депутати міської ради на своїх округах. А саме: облаштування дитячих і спортивних майданчиків, встановлення освітлення в тих районах, де його не було, ремонт тротуарів. Усі ці роботи мали б робитися в літку, але по сьогодні не виконані.


За словами керівника фракції вільних демократів у міській раді Олега Ліходькіна, така ситуація майже на усіх депутатських округах.

- Наприклад, я запланував у себе на окрузі відремонтувати тротуари до пологового будинку, що по вулиці Чехова, встановити один спортивний майданчик за адресою Петровського, 163 та три дитячі майданчики по вулиці Різдвяній, 89, Петровського, 185 та Чехова, 82. Усі підготовчі роботи – проекти, закладання коштів – були проведені вчасно, однак роботи навіть не розпочаті. Через бездіяльність «нової влади» страждають жителі Черкас – говорить депутат.

Така ж ситуація і на окрузі депутата міської ради Сергія Гладких. Він пролобіював у міськвиконкомі питання встановлення спортивного і дитячого майданчика по вул. Благовісній, 308.

- Я із депутатського фонду перерахував гроші, був зроблений проект. Мали б розпочатися роботи. Гроші ніби є, а роботи чомусь не ведуться. А вже скоро зима. І ніхто у мерії не говорить, коли завершать, - обурюється депутат.

Подібна ситуація і в мікрорайоні «Луначарський». За словами голови комітету самоорганізації населення Руслана Зорі, була заморожені проекти з освітлення, а також проекти з ремонту тротуарів. Олег Ліходькін називає дві причини, через які блокується робота з облаштування дитячих і спортивних майданчиків, освітлення.

На думку пана Ліходькіна, перше – це те, що «нова влада» після відсторонення Сергія Одарича загралася у кадрові ротації, зміщаючи з посад ключових керівників і замінюючи на нових. Замість того, щоб займатися благоустроєм, контролем за фінансуванням і роботами, вести перемовинами з підрядниками, вони займалися кадровою політикою.

Друга причина – неспроможність «нової влади» лобіювати інтереси Черкас в Києві, в Казначействі, в Міністерстві фінансів. Ще на початку літа Сергій Одарич радив Віктору Білоусову «топтати доріжку» не в кабінет до губернатора, а в Міністерство фінансів, домовляючись про фінансування.

реклама

Коментарі  

 
+4 #7 ****вцев 04.09.2013 09:00
что старые что новые...грызутся между собою, а страдает кто ? Мы !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Джуган 04.09.2013 08:55
Ну , дивно,де правоохоронні органи? Пряме спонукання до корупційних діянь- впливати,топтат и,ще що ? Так було щороку,починаюч и з 2011 коли можливість користуватись коштами місцевих бюджетів з"явилась в положеннях Бюджетного кодексу. Цю ситуацію можна змінити тільки у цивільний спосіб- внести зміни до законодавства. Всі пропозиції підготовлені містом , опрацьовані асоціацією міст та наразі розгядаються Урядом. А ви все-топтать,їхать,в озить... Сам С.О. завжди виступав проти цього. Що змінилось? Місце сидіння? 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Букін 04.09.2013 04:34
Чому до цього часу не звільнили Ліходькіна із займаної посади? Можливо менше став би патякати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Катерина 03.09.2013 22:50
Нова команда при владі вже показала, що вони повні імпотенти і вилікуватися не можуть. Не шукй причину, а роби висновки і дій. Це порада для комуніста Білоусова. Комуністи не шукали причин у 33, вони вбивали і грабували. Тільки ви товариш Білоусов, зробіть теж саме, не мучте ні людей, ні Черкаси. Або геть з посади, а бо працюйте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Жанна Д^Арк 03.09.2013 19:13
скільки помилок в тексті!!!жах!!! :eek: :oops: :sad: :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Критик 03.09.2013 18:38
Цитую Пусті слова...:
Якщо дуже хотів, то чому не робиш, а тільки язиком тиліпаєш...

З цим питанням до Банди Білоусова!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Пусті слова... 03.09.2013 16:49
Якщо дуже хотів, то чому не робиш, а тільки язиком тиліпаєш...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100