реклама

реклама

Сьогодні Партія вільних демократів презентувала команду. Але зробили це партійці не на міській площі, як роблять більшість партійних команд, а на пустирі, який знаходиться… у центрі міста.

DSC_0596

– Відповім вам, чому ми зібралися саме на пустирі. Про це місце дуже добре знають рятувальники, які часто гасять тут вогонь. Про це місце дуже добре знають поліцейські, бо тут грабують і тут правоохоронцям доводиться ловити наркоманів. Про це місце також добре знають спортсмени, бо тут колись планували збудувати новий Палац спорту. Водночас цей пустир – це фактично центр Черкас, але цей центр міста не схожий на такий, у якому щасливо живуть люди. Насправді влада не хоче згадувати про цей центр міста, нібито його не існує. Чи можна щось змінити? Так! Можна зробити так, щоб центр міста став новою родзинкою Черкас. Для цього треба знання, воля і досвід, – зазначив заступник міського голови Черкас, представник Партії вільних демократів Олександр Ільченко.

Він наголосив, що команда Партії вільних демократів може, вміє, знає як зробити, щоб у Черкасах стало менше пустирів, але більше розбудованих і впорядкованих ділянок.

DSC_0630 Очікують покращення ситуації в місті, розбудови міста і підприємці, які чесно сплачують податки та хочуть бачити місто благополучним і розвинутим. Зокрема, директор ТОВ «Група Венето» Олександр Згіблов зазначає, що його підприємство сплачує податки та утримує спортивну команду «Черкаські мавпи», яка є чемпіоном України, також підприємство утримує дитячу спортивну команду, де навчається більше 500 дітей. Тобто в багатьох галузях що стосується благополуччя міста підприємці намагаються своїми силами наводити лад.

– Я керую підприємство, яке останні роки є флагманом промисловості нашого міста. Усі працівники отримують чесну зарплату, мають медичне страхування і за останні роки «Група Венето» стала флагманом експорту в нашому місті, бо ми експортуємо продукцію в 11 країн світу. За останні роки ми дуже наростили виробництво і за останній рік сплатили 37 млн гривень податку. А це розвиток нашого міста і нашої країни. Хотілося б, щоб всі підприємці так працювали, – зазначив Олександр Згіблов. – Окремо скажу також про спорт, до якого ми долучаємося і до якого заохочуємо дітей. Ми встановили тисячі спортивних конструкцій в дворах міста, зробили ремонт спортивного залу 18-ї школи. Ми побудували спортивні майданчики. Хочеться, щоб місто стало сучасним освітнім центром, а у нашій команді є люди, які не декларують якісь наміри, а вже багато чого роблять.

За словами Олександра Згіблова, коли формувалася команда, то намагалися долучити фахівців з різних сфер, тому тут і інженери, і лікарі, і військові, і підприємці.

– Першим ділом я б хотів навести лад у сфері ЖКГ. Бо питання тарифів людей турбує. Вже є рішення, як знизити тарифи, проте є супротив певних сил, – каже Олександр Згіблов.

DSC_0579

Директор БК «Черкаські Мавпи» Володимир Гриценко пригадує, як от уже 16 років спільно з командою Вільних демократів розбудовує баскетбольний рух в місті Черкаси, а результатом цього є і баскетбольна школа, яка виховала вже близько 7 тисяч вихованців.

Гриценко випадково знайшов у себе шматочок сітки з баскетбольного кільця, яку за традицією порізали на шматки після чергової перемоги черкаські баскетболісти

Гриценко випадково знайшов у себе шматочок сітки з баскетбольного кільця, яку за традицією порізали на шматки після чергової перемоги черкаські баскетболісти


– Ця локація, де ми зараз знаходимося, мала б виглядати іншою. Тут могли б бути вже стіни нового палацу спорту. Але 150 державних мільйонів пішли на Рівне. Мабуть, хтось вирішив, що наша громада не заслуговує на новий багатофункціональний Палац спорту. Та попри все, ми намагатимемося працювати так, щоб відбувався благоустрій не лише окремо взятих вулиць чи парків. А щоб також був збудований Палац спорту і щоб ми могли це побачити в кінці каденції, – каже Володимир Гриценко.

IMG_20200924_094344

До слова, Олександр Ільченко зауважує, що торік Черкаси втратили шанс збудувати Палац спорту, а це міг бути спортивний багатофункціональний комплекс, що може вміщувати більше тисячі осіб. Зараз такого комплексу в Черкасах немає.

– Якби тут почалося будівництво цього комплексу, це дало б поштовх розвитку всьому району, – зауважує Олександр Ільченко.

Волонтер та громадський діяч Іванна Дубова зазначає, що долучилася до команди Вільних демократів, бо співпрацює з ними давно і не раз вже завдячуючи їм могла направити необхідну допомогу на Схід.

DSC_0586

– Саме моя активна громадська позиція привела мене до цієї команди і зараз веде у владу. Бо я знаю як і хочу зробити місто кращим, – каже Іванна.

Голова Черкаської міської профспілки підприємців Андрій Ільєв зазначив, що займається бізнесом вже не перший рік і постійно відчуває труднощі в роботі.

– Вважаю, що Черкасам потрібні нові робочі місця, самодостатні люди активної дії. І тоді Черкаси будуть успішними, – каже пан Андрій. – Мій досвід можуть бути корисними для досягнення цілей. І приємно, що йду разом з командою, яка не обіцяє, а вже робить.

Полковник Сергій Чередниченко каже, що йтиме у владу, щоб щось змінити в країні на краще, щоб всі перипетії, з якими зіткнулася країна, трагічні події на сході по відстоюванню незалежності не були марними. Зазначив, що йде в команду з перевіреними часом людьми.

DSC_0618  

Загалом серед команди, яка балотується до міської ради Черкас, такі люди:

– управлінець Олександр Ільченко;

– управлінець, громадська діячка Ніна Набокіна;

– благодійниця, громадська діячка Тамара Борисова;

– депутат Черкаської міськради Тарас Коломієць;

– керівник черкаського підприємства, депутат Черкаської міськради Олександр Згіблов;

– громадська активістка Ірина Лапська;

– журналіст Сергій Кузляєв;

– депутат Черкаської міськради, координатор громадської організації групи «Патріот» Станіслав Лукирич;

– депутат Черкаської міськради Руслан Лола;

– депутат Черкаської міськради, директор БК «Черкаські Мавпи» Володимир Гриценко;

– керівник міської громадської організації «Баскетбольний клуб «Країна Баскетболія» Олександр Нагорний;

– хореограф, голова Федерація чирлідингу в Черкаській області Ірина Петренко;

– громадський діяч Володимир Пожар;

– музикант Віктор Лихолай;

– волонтер, громадський діяч Іванна Дубова;

– будівельник Сергій Іванов;

– економіст і фінансист Оксана Бердник;

– підприємець Анатолій Рудніцький;

– учитель школи №10 Інна Михайлюк;

– ветеран російсько-української війни, член збірної «Ігри нескорених» Артем Лукашук;

– підприємець, фахівець ІТ-сфери Микола Бондаренко;

– керуюча ОСББ Майя Лєбєдєва;

– громадський активіст Руслан Милокост;

– голова Черкаської міської профспілки підприємців Андрій Ільєв;

– підприємець і громадський активіст Леонід Запорожець;

– військовослужбовець та юрист Олександр Байда;

– підприємці Богдан Шишко;

– підприємець Віталій Бондар;

– полковник Сергій Чередниченко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Вася Пупкієн 24.09.2020 19:46
Навіщо риготні ветеран?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Де тільки не був 24.09.2020 19:20
пісок ще 5 років будуть продавати і збагачуватися :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Око 24.09.2020 17:01
Пофоткались серед бур'янів. Саме ж дійство виглядить убого і примітивно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 ольга 24.09.2020 16:19
Краще, ніж деякі. Нормальні прізвища. Не зашкварена команда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 бродяга 24.09.2020 16:15
А депутаты ЧМР сегодняшние и кандидаты в ЧМР кем работают ? Или безработные ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Мирослав 24.09.2020 15:54
Партійний срач триває :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100