реклама Делікат

реклама

До Смілянського відділу Державної служби охорони надійшов сигнал «тривога» з охоронюваного об’єкту – виробничого приміщення з виготовлення меблів в одному із сіл Смілянського району.

Через декілька хвилин наряд групи затримання ДСО прибув на місце події. При огляді охоронюваного об’єкту правоохоронці виявили пошкоджене вікно і сліди проникнення до приміщення. Обстежуючи прилеглу територію, міліціонери помітили автомобіль «ВАЗ» білого кольору, в якому знаходились двоє невідомих. Водія та пасажира автівки відразу затримали. Ними виявились 27-річний та 47-річний жителі сусіднього села. З салону «ВАЗа» виднілися комплектуючі приладдя до меблів, а неподалік був схований електрозварювальний пристрій, який зловмисники не встигли завантажити до автомобіля.

Для документування цієї пригоди на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Смілянського міськвідділу міліції. Виявлені в автомобілі підозрюваних речові докази та інші сліди повністю вказували, що до скоєння крадіжки причетні саме ці двоє чоловіків. Підозрюваних відразу було доставлено до Смілянського міськвідділу міліції.

На цей час всі речові докази вилучено. Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Стосовно зловмисників вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове слідство, інформують у прес-службі МВС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100