реклама

реклама Делікат

реклама

Відтепер із злісними боржниками «Черкасиводоканалу» боротимуться колектори. Між однією з таких організацій і комунальним підприємством цього місяця укладено договір на стягнення боргів із абонентів на суму 750 тис. грн.

Це, говорить директор «Черкасиводоканалу» Сергій Овчаренко, вимушений крок. Як тільки «водне підприємство» не намагалося переконати хронічних неплатників погасити борги: і вмовляли, і пропонували їх реструктуризувати, і позивалися до суду, навіть від водовідведення квартири боржників від’єднували. Та на деяких злісних боржників такі методи не подіяли.

Сергій Овчаренко, директор КП «Черкасиводоканал»: «Сьогодні жителі м. Черкаси заборгували за послуги водопостачання та водовідведення близько 10 млн. грн. Це значна сума для нас і в такому обсязі ми не в змозі кредитувати населення для того, щоб забезпечити надійне водопостачання і водовідведення в м. Черкаси».
«Черкасиводоканал» не вперше співпрацює із колекторами. Три роки тому водне підприємство успішно повернуло значну частину заборгованості саме завдяки так званим «збирачам».

Джерело: «ВІККА-новини»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100