Кадрові скандали не залишають місто Черкаси вже півтора роки. Нещодавно, наприклад, директором місцевої філармонії стала 23-річна регіоналка. Після масових скарг богеми юну керівницю зняли. Але тепер дівчина - знову при посаді. В управлінні освіти. Детальніше про Ольгу Сисоєву та інших юних керівників йдеться в сюжеті телеканалу «Інтер».

Вся в справах і в клопотах. Ользі Сисоєвій – 23. Депутат міськради спочатку керувала будинком культури, потім обласною філармонією. А буквально місяць тому вона отримала спеціально створене управління - молодіжної політики! У чому секрет успіху?

«Є роботодавець, він вбачає в мені якісь певні позиції, а я зі своєї сторони ніколи не втрачаю шансу», – каже начальник управління з питань молоді і спорту Черкаського міськвиконкому Ольга Сисоєва.

Його призначення теж було гучним. Констянтину Моісеєву – 22. Влітку він очолив КП «ЧЕЛУАШ». Йому, без жодного досвіду роботи, доручили витягнути компанію з боргової ями.

«Енергії, принаймні, вистачає бігати, цим всім займатися. Складнощі є, зустрічаються. Справляємося поки, як можемо», – говорить Костянтин Моісеєв.

Кадрова епопея не обійшла стороною і медицину. У Третій лікарні персонал вимушений боротися не лише за здоров'я пацієнтів, але і за головлікаря - як керівника.

«Звільнення головного лікаря не зв'язано з його непрофесійністю чи якимось скандалом, або недоліками роботи. В лікарні це довели чисельні комісії, які були, і не знайшли цьому підтвердження. Це рішення суто політичне, про це неофіційно заявлялося», – говорить глава асоціації лікарів міста Черкаси Віталій Григор’єв.

Ротації схожі на чехарду. Кого знімають, а кого і головне, навіщо призначають - в міськраді вже заплуталися.

«Коментувати те, чого я не розумію, це найгірше - говорити те, чого ти не розумієш, бути смішним я не хочу, говорити правду - я її не знаю просто», - пояснює керівник фракції ПР в міськраді Ігор Мельников.

Політичний оглядач Віктор Борисов пильно стежить за будь-якими перестановками місцевої влади. Запевняє - жодної політики.

«Ну, яка політика!? У цих людей то хіба є ідеологія, абсолютно жоден - прийти, зайняти місце і мати якісь преференції від свого службового положення», – каже Віктор Борисов.

Але це - ще не всі призначення. У міськвиконкомі готують нові…

реклама

Коментарі  

 
+7 #13 губерман 11.09.2013 10:30
По ветвям ! К бананам ! Где успех ! И престиж ! Еще один прыжок ! Сотни обезьян стремятся вверх , И ужасен вид их голых ж.....п.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #12 observator 11.09.2013 09:52
Цитую Жека:
Молодым дорогу!!!!!!!!! !!!! А то прутся к должностям те, кому уже к вечности готовится нужно. Так молодежи в жизни никуда не пробиться.

Дело - не в возрасте. А в компетентности. Когда недоучку-филолога ставят руководить филармонией,и она даже после увольнения уверена, что её туда назначали денежными потоками рулить, когда шпендика без опыта какой бы то ни было работы садят керувать предприятием с многомиллионным и оборотами и сложнейшей спецификой - это не продвижение молодых СПЕЦИАЛИСТОВ, а пропихивание тупых мажоров и подст*лок, чтобы за их подписями всё разворовать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 observator 11.09.2013 09:36
Никакой политики. Обычный дерибан. И хр*н бы с ним, кабы ограничивалось только деньгами из горбюджета. Ну грохнут миллионы на маразм с Управлением по делам молодёжи, чтобы флейтистке зарплату и карьеру организовать - полбеды... А вот когда на РЕАЛЬНЫЕ должности назначают таких "флейтистов" - в филармонию, в коммунальные предприятия, в главврачи - блин, тут уже дешевле откупиться от п...нков, чтобы только не рушили всё!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #10 Антон 11.09.2013 09:03
Інтер телеканал Фірташа. Цікаво, Фрташ по суті привів цю гоп-компанію до влади в Черкасах, а тепер їх ж і мочить? Може щось змінилося у нашому королевстві? Може нова гоп-компанія вирішила кинути (чи вже кинула Фірташа)?

Учора на НТН - теж каналі Фірташа - вийшло гоніво про ліфти. Значить грядуть зміни в області і місті. І я не здивуюся, коли Фірташ поверне на посаду Одарича :) Воротнік точне піною зійде - шість років воював і за чотири місяці проср*в перемогу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 Вышинский 10.09.2013 21:39
Уже эта Сысоева примелькалась до такой степени
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #8 Loki 10.09.2013 20:47
«Є роботодавець, він вбачає в мені якісь певні позиції, а я зі своєї сторони ніколи не втрачаю шансу»! - пора таки, ой как пора ПСС новым 51м томом дополнить. "Кама с утра по черкасски". Издание 6-е, естественно полностью переработанное и многим новым материалом дополненное))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Mazarini 10.09.2013 18:07
Ну риги дають! Скоро новонароджених почнуть призначати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #6 Олег 10.09.2013 17:28
Навіщо далеко ходити - син ходить ан гурток до Черкаської міської станції юних туристів - новий директор не має права займати посаду директора - немає педстажу. І нічого, сидить. Колеги його бояться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-22 #5 Жека 10.09.2013 17:25
Молодым дорогу!!!!!!!!! !!!! А то прутся к должностям те, кому уже к вечности готовится нужно. Так молодежи в жизни никуда не пробиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #4 Ню Ню 10.09.2013 15:48
Цирк уехал, а клоуны остались! И они правят.....и чем дальше тем хуже, а закона на них нет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100