реклама Делікат

реклама

У черкаських закладах охорони здоров’я склалася загрозлива ситуація з надання медичної допомоги мешканцям міста у зв’язку з значним недофінансуванням галузі та у зв’язку з затримкою платежів через управління Держказначейства. Про це сьогодні на сесії Черкаської міськради повідомив депутата Олег Стадник, зазначивши, що має письмові звернення усіх керівників комунальних закладів охорони здоров’я міста з цієї теми.

– Недофінансування галузі привело до порушення лікувально-діагностичного процесу, а саме, до відсутності медикаментів, у тому числі наркотичних лікарських засобів для онкологічних хворих, лабораторних реактивів тощо. Тож ми не можемо надавати жителям міста якісну і повноцінну допомогу. Так, станом на 3 вересня кредиторська заборгованість по лікувальним закладам міста склала 5 мільйонів 255 тисяч. З них найбільша заборгованість – це Третя лікарня швидкої медичної допомоги, а також Перша міська лікарня та Черкаська міська дитяча лікарня, – повідомив у виступі Олег Стадник.

Тож депутат та куратор медичної галузі Стадник звернувся до колег за допомогою, щоб вирішити питання проходження платежів через управління Держказначейства.

– Прошу дати протокольне доручення щодо підготовки на наступне сесійне засідання звернення сесії до вищих органів влади щодо реагування на ситуацію, – попросив Олег Стадник.

Голосування з даного питання відбудеться наприкінці сесії.

При цьому в. о. мера Черкас Віктор Білоусов заявив, що подібна ситуація склалася по всім напрямкам, а не лише в медицині. У свою чергу, депутат Ігор Валовий порадив до кінця роботи сесії підготувати звернення до місцевого підрозділу Держказначейства з даного питання


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #8 флюгерповетру 12.09.2013 20:44
И куда он все деньжища девает?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Loki 12.09.2013 14:46
Знаю олег михайлович шо вы вже тут. Поначитался сьодня я статтей про дела и события в парафии черкасской медицины, и просто на душе спокойно стало! От того, шо у мну и у каждого из моего семейства E-Card в бумажниках! Шо если шо, то страховка каждый месяц с зарплаты высчитываемая, сделает всё автоматом, без визита к терминалу по сбору податей на пожертвования. Шо мона врача на свой вкус и смак выбрать, дэ й колы хочеш. А шо, e-card то всегда с тобою, только в телефонном справочнике врача й телефон найти та позвонить шоб термин оговорить! Шо на крайняк вертолёт прилетит, не потому шо дороги в ямковом ремонте, а потому шо так быстрее!... А как представлю, шо каждый з нас, даже с насморком, не говоря уже про ангину, мог попасть в рукы того же депутата валового & его депутатской кампании, або ж в одну з черкасских больничек, то становиться мну сумно аж страшно! А люди ж как то вже какое десятилетие выживають, вопреки всем эксперементам влады на по их эвтаназии!! Сумно и горько!!!((((((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 СЕЛЯНИН 12.09.2013 14:38
В нас одын Голова Уси инши-безголовые ин....ды на голову
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Николай Иваносич 12.09.2013 14:37
Олійка - всем заправляє...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Виктор 12.09.2013 14:04
Кто знает,кто у нас "смотрящий" по области?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 незнайка 12.09.2013 13:28
Денег нет - контора пишет звернення Чем еще 500 человек в рабочее время занять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Льолік 12.09.2013 13:24
Лисий правду гутарить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Знаючий 12.09.2013 13:05
При цьому в. о. мера Черкас Віктор Білоусов заявив, що подібна ситуація склалася по всім напрямкам, а не лише в медицині.
---------------------------------------------------
Знову визнав Білоусов свою імп*тенцію.
Не здатен управляти містом - йди ........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100