реклама Делікат

реклама

Фото Олега Сауха з соцмережі «Вконтакті»

Фото Олега Сауха з соцмережі «Вконтакті»

Днями на 4-му поверсі ТРЦ «Любава» відкрилась фотовиставка молодого черкаського фотографа Олега Сауха. Про це йдеться на офіційній сторінці «Любави».

Фотовиставка працює на підтримку обласного соціального фотопроекту «Один на один зі мрією». На виставці можна побачити портрети найяскравіших мрійників Черкаської області, які наполегливо намагаються втілити свої бажання та цілі в життя.

Спільно з Черкаським обласним центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді було проведене анкетування дітей з області серед незахищених прошарків населення. Анкети аналізувались за наявності мрії та вже зроблених конкретних кроків до неї, а також за психологічним тестом на виявлення творчих здібностей.

– «Один на один зі мрією» – не просто соціальний, доброчинний або розважальний проект. Це велике дослідження, результатом якого є ілюстрація зрізу того, до чого прагне молодь України, – вважає автор проекту Олег Саух.


На його переконання, сьогодні молоді бракує підтримки.

– Представником молоді є і я. Для того, щоб молодь не прагнула виїхати за кордон, вона має відчути, що потрібна насамперед своїй країні, соціальному середовищу. А для того, щоб вона це зрозуміла, потрібні не слова, а дії. Молодь має відчувати свої сили, що в неї є певні перспективи та база підтримки, розуміння, що просування вперед може відбуватися за рахунок таланту, цілеспрямованості та працелюбства, – впевнений Олег Саух.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100