реклама Делікат

реклама

У селі Вільхівець Звенигородського району за рішенням сесії райради закрили один з двох навчальних закладів. Про це «Прочерку» повідомили в сільраді.

Село відоме тим, що там пройшли дитячі та юнацькі роки В’ячеслава Чорновола, там він навчався у школі.

Водночас нині в селі закрили загальноосвітню школу І-ІІ ступенів (дев’ятирічку), залишивши там функціонувати лише Вільховецький НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — дитячий садок» (де учні навчаються до 11 класу).

У сільраді повідомили, що деякі батьки були незадоволені такою «реорганізацією», проте у районі вирішили, що так буде краще.

При цьому директор навчально-виховного комплексу Антоніна Дідусенко у коментарі «Прочерку» зазначила, що у школі-дев’ятирічці на навчальний рік назбиралося близько 40 учнів, тож діяльність закладу і вирішили призупинити, враховуючи наявність в селі ще одного освітнього закладу.

– Проте усі вчителі залишилися забезпечені роботою. Тепер в одному приміщенні навчаються учні початкових класів, а в іншому приміщенні – до одинадцятого класу. Також маємо автобус, який підвозить дітей на навчання, – повідомила «Прочерку» Антоніна Василівна.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Оксана 17.09.2013 09:01
Все вірно зробили, казав наш керівник районо, що в області начальство поставило завдання ще 100 малокомплектних шкіл закрити. І для бюджету економія, і дітям у більших школах зручніше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Нестор Іванович 17.09.2013 08:57
Покращувачі краще знають, як зробити щоб людям було краще.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Вася Х... 17.09.2013 08:53
Их никто там не учит. Уровень знаний ниже плинтуса.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Василь 16.09.2013 17:07
Я взагалі за те, щоб в селах були тільки 1-8 класи геманітарного напрямку без відриву від виробництва. Рабам знання тільки заважають
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 гість 16.09.2013 15:41
Брехня. Частина вчителів не має навіть ставки.Не були скликані навіть батьківські збори, все було вирішено в кабінетах чиновників. Ремонт в школі робився коштами батьків. На реорганізацію школи не було виділено жодної копійки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Гонта 16.09.2013 15:39
Це біда у всіх селах в яких зруйнували цукрові заводи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100