реклама Делікат

реклама

У Черкасах завершується підготовка об’єктів комунальної галузі: підприємств теплоенергетики, водопровідно-каналізаційного господарства та служб з утримання житлового фонду міста до початку нового опалювального періоду.

Директор департаменту житлово-комунального комплексу Андрій Наумчук зазначає, що в межах підготовки до початку опалювального періоду 2013-2014 рр. Служби утримання будинків здійснили поточні ремонти 440 покрівель, 615 опалювальних систем, 390 систем гарячого водопостачання, 432 систем холодного водопостачання та 563 електрощитових у житлових будинках Черкас.

100% комунального житла готові до зими – проведено роботи, підписано акти та паспорти готовності, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому. Також вже промито 136 внутрішньо-будинкових систем опалення. Минулого, 2012 року, було заплановане промивання 169 систем опалення, і на 13 вересня 2012 року було промито лише 29. Цього ж року заплановано промивання 135 систем, і станом на 13 вересня 2013 року промито більше від запланованого – 136. Більшість систем опалення вже заповнені водою.

На об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства підготовлено 100% споруд і обладнання від запланованих завдань, в повному обсязі виконано заміну водопровідної (0,304 км) та каналізаційної мережі (0,25).

Підготовлено всі котельні та проведено капітальні ремонти центральних теплових пунктів, невирішеними залишаються проблеми на трьох дільницях.

На сьогодні в місті замінено більше десяти кілометрів магістральних тепломереж.

Зараз виконується капітальний ремонт магістральних мереж від котельні на вул. Онопрієнка, 8 до трьох ЦТП. Тому робота цієї котельні тимчасово зупинена.

До 20 вересня 2013 року ці роботи планується завершити, і мікрорайон «Луначарський» стане першим мікрорайоном Черкас, де у повному обсязі проведено модернізацію котелень та тепломереж.

Уперше за всю історію існування Черкаської ТЕЦ цього року підприємство пішло назустріч спільному вирішенню комунальних проблем міста і здійснило капітальний ремонт магістральних тепломереж за власні кошти, що дозволить покращити якість теплоносія в житлових будинках Південно-Західного житлового масиву. Загальна вартість робіт – близько 9 мільйонів гривень.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100