реклама Делікат

реклама

Позбавлення місцевих громад законно обраних голів і непризначення після цього виборів стало тривожною тенденцією. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко на засіданні погоджувальної ради керівників депутатських фракцій та комітетів парламенту, інформує його прес-служба.

– В Україні створюється система намісництва. У столиці вибори незаконно не призначені. Вже 4 обласні центри – Чернівці, Черкаси, Херсон, Миколаїв – не мають обраних міських голів. Те саме стосується низки райцентрів – Кам’янки, Жмеринки, Охтирки та інших. Незаконний наступ влади на місцеве самоврядування триває. Ми повинні припинити це беззаконня, – зазначив Кличко.

Лідер «УДАРу» наголосив, що профільний комітет ВР повинен відпрацювати питання щодо дати проведення виборів у зазначених містах та райцентрах.

– Ці вибори мають відбутися на пізніше 15 грудня, на яке ми призначали вибори в так званих «проблемних» округах. Вибори мають бути призначені і в Києві, і в обласних центрах, і скрізь, де вони повинні відбутися, – підкреслив Кличко.

Він також зазначив, що однією з ключових цінностей в Європі є місцеве самоврядування, і Україна, згідно зі своїми європейськими прагненнями, повинна відновити самоврядування на місцях та забезпечити законне обрання місцевої влади.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Пан 17.09.2013 14:33
Просто смішно. Після того, як фракція "Удар" в повному складі підтримала голосами зняття Одарича, законно вибраного мера, і тепер Кличко щось каже про недолугість влади?! В дзеркало подивися!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 КАКТУС 17.09.2013 12:01
Здається Васю Х... били по голові багатенько, раз таку Х... пише!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 будячок 17.09.2013 11:59
"Ми повинні...ми призначили".. Ми, Нікалай втарой, кароль Рассєї всея... УДАРник - йди і ударяй дальше, ато пустозвонів розвелось багато :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 комент 17.09.2013 11:45
Цитую Вася Х...:
Сколько раз его били по голове ? Там пустота

Правильна пропозиція. А якщо щось там було (в голові), то й залишиться. а бандюкам не подобається.. А якщо в Вася Х.. пустота, то нічого не допоможе - бий-не бий...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 незнайка 17.09.2013 10:45
Кому такое местное самоуправление под зорким оком наместника нужно? Билоусову?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Вася Х... 17.09.2013 10:22
Сколько раз его били по голове ? Там пустота
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100