реклама Делікат

реклама

Після учорашньої публікації «Прочерку» голова Черкаської обласної ради Валерій Черняк прийняв рішення, якими фактично розпочав розв’язувати проблеми смілянської комунальної друкарні «Тясмин». Так, учора було підписано розпорядження про звільнення за власним бажанням з посади в. о. директора друкарні «Тясмин» Анатолія Котова, який подавав заяву ще три з половиною місяці тому. Також головою облради були дані вказівки сприяти вирішенню питання проплат через казначейство. Про це Валерій Петрович повідомив в коментарі «Прочерку».

Нагадаємо, що учора, 16 вересня, Анатолій Котов поскаржився нашому виданню, що три з половиною місяці він намагався достукатися до обласної влади, щоб отримати звільнення. Як пояснював керівник друкарні, оскільки він працює на підприємстві обласної комунальної власності, то саме Валерій Черняк мав підписати відповідне розпорядження.

– Дійсно, це питання пройшло мимо мене і я не проконтролював його. Я не знімаю з себе вини. Вже учора я набрав пана Котова і вибачився перед ним за неорганізованість роботи нашого колективу. Також учора я підписав розпорядження про його звільнення, – повідомив «Прочерку» Валерій Черняк.

Сьогодні о 9 ранку перший заступник голови облради Володимир Вовченко звільнив Котова з займаної посади, як той і бажав. Сьогодні ж був призначений тимчасово виконуючий обов’язки на підприємстві.

– Управління майном затягнуло з кадровим питанням, бо не могли підібрати кандидатуру на займану посаду. Не так легко сьогодні функціонувати поліграфічним комунальним підприємствам. Бо на сьогодні є цілий ряд приватних підприємств, що мають пільги, ряд преференцій. Невипадково ми на сесії обласної ради затверджували програму про підтримку наших комунальних підприємств. Проте звісно це не знімає з нас відповідальності за те, що ми порушили законодавчий акт про звільнення людини, – зауважив Валерій Черняк.

За словами голови облради, влада вже почала вирішувати ситуацію і з фінансуванням друкарні. Так, заступник Черняка Василь Касян вже спробував порозумітися з казначейством і на друкарню пішли проплати, яких потребувало підприємство.

Проте голова облради заперечив скаргу Котова, нібито до Черняка не можна потрапити на прийом. Валерій Петрович наголосив, що навіть у неприйомні дні за нагальної потреби він може прийняти людину, щоб вислухати її і допомогти вирішити питання.

реклама

Коментарі  

 
-2 #6 непретендент 17.09.2013 15:35
Деректора звільнили. А чиновника, який підставив голову обласної ради пожурили пальчиком :lol: :oops: :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 пряма мова 17.09.2013 15:23
До речі, Толян Котов і в журналістиці такий же незд*ра, як і в полліграфії - одні передруки, щоб не сказати ПЛАГІАТ... Та він думав вихитрувати - може будуть сильно просити залишитися, то і грошенят підкинуть. Гроші треба заробляти.Тим більше "Тясмин" це солідна установа...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Оксана Колісник 17.09.2013 12:54
Взагалі це величезне свинство! Повернулися часи управління бюджетом в ручному режимі. Ганьбище: "Касян спробував порозумітися з казначейством!" Вже чула, що за подібні (Касяна не маю на увазі) "порозуміння" існує відсоток комісійних. ДопАкращувались !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 СЕЛЯНИН 17.09.2013 12:21
Тогда и на той должности-с того света вытаскивал Теперь на этой должности считает себя непричастным к уменьшению населения
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Виктор 17.09.2013 11:41
Можно много чего говорить про ОДА, но Черняка я знаю лично. Недавно встретились лоб в лоб в городе. Знаете где? В очереди...))) Без понтов, без пальцев веером, постояли поговорили минут 5. Мне кажется власть его не испортила, а знаю я его когда он еще был медиком. Такие вещи делал, вытаскивал с того света реально....
И мне кажется человеком он и остался. :-) Это радует, если осознание власти не смогло испортить. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Людася 17.09.2013 11:40
Той Котов "нехороший чоловік". заради нього Тулуб звільнив попереднього досвідченого директора. Ще тоді казали всі, що керувати друкарнею не повинен журналіст. Виходить, Котов попрацював два місяці і давай варити воду, щоб його звільняли, бо він, бачте, не фахівець. А він раніше про це не знав.? Не знаю всіх нюансів, але за таке не вибачатися перед ним треба, а потиличників надавати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100