реклама Делікат

реклама

Директор підприємства «Електромонтаж-424» Володимир Халай звинувачує заступника міського голови Черкас Павла Карася в відвертому саботуванні виконання капітального ремонту ліфтів. Більше того, Володимир Халай бідкається, що його свідомо хочуть витиснути з черкаського ринку надання послуг. За його словами, до нього могли бути претензії лише через те, що в його підприємстві закінчився термін дії дозволу на виконання робіт по ремонту ліфтів. Про це він розповів в коментарі «Прочерку».


– Павло Карась провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На комісії вирішили розірвати зі мною договір і перепоручити обслуговування всіх ліфтів міста спеціалізованому ремонтно-будівельному підприємству «Черкасиліфт», – розповів Володимир Халай. – Однак ми підписали договір субпідряду з підприємством, що має всі необхідні дозвільні документи. Але тоді Павло Карась починає влаштовувати відкритий саботаж. Мене починають викликати в прокуратуру. А зараз у ЗМІ повідомляють, що черкаські ліфти не ремонтують через блокування проплат в казначействі. Я заявляю з повною відповідальністю як людина, яка керує організацією, що виконує ремонт ліфтів: казначейство ні до чого. Принаймні, що стосується 17 ліфтів в СУБ «Митниця». Нині ми готові продовжувати ремонтувати ліфти. Ми вже отримали і відповідний дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки!

Однак за словами Володимира Халая, в ПП «Електромонтаж-424» немає юридичних прав приступити до ремонту ліфтів через протокол комісії, проведеної Павлом Карасем. Мовляв, для розблокування роботи підприємстві потрібне письмове погодження голови комісії - Павла Карася.

У свою чергу, на вранішній нараді в міськвиконкомі Павло Карась повідомив, що змушений був своїм рішенням заблокувати роботу підприємства, бо воно не мало відповідних дозволів на обслуговування ліфтів.

– Ліфт – це ж транспортний засіб, який може завдати шкоди здоров’ю і життю людини! Я не міг не реагувати на ситуацію. Як заступник міського голови разом з керівництвом СУБу я повинен був зупинити роботу підприємства до передачі ліфтів на обслуговування іншій фірмі. Вважаю, що я діяв правильно, виключно в рамках закону. А підприємство так і не надало дозвіл на проведення робіт! – запевнив Павло Карась.

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 антон 18.09.2013 07:37
Карась тухлая рыба.Надо гнать его с горсовета.Он уничтожил всю коммуналку,по его указанию директора СУБов соботируют проплаты подрядчиков,осо бенно в этом отличается Стариков.О какой 100% подготовке к зиме может идти речь,реально 50%.Пора на помойку гнать Карася.Старикова и др.с их команды
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 критик 17.09.2013 20:04
Халай правильний чоловік, а Карась-слизька риба хоче хабаря!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Партизан 17.09.2013 18:24
А чи буде глибоко поф*г людям коли завтра ліфти на митниці почнуть давити їхніх дітей, внуків, вагітних жінок. Карась сто відсотків правий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Голос 17.09.2013 17:32
Так і до зими готові.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Владимир 17.09.2013 16:43
Расстрелять
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Знаючий 17.09.2013 15:41
Через Пашу Карася страждають люди. І цим людям глибоко пофіг, у кого які причини. Вони хочуть їздити ліфтом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 ЛВВ 17.09.2013 14:50
Правильно Карась поступил, нам в этих лифтах ездить. А руководитель предприятия должен не спать, а вовремя оформлять разрешение на право выполнения работ по ремонту лифтов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Кроп 17.09.2013 14:39
Договір субпідряду??? Хлопці,це ж 100% ВІДКАТ.Тут не тільки Карасю,тут і бабкі Параскі зрозуміло. А Карасик повз своєї кишені гроші не пропустить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100