реклама Делікат

реклама

Сьогодні, 17 вересня, в апараті Державної пенітенціарної служби України під керівництвом очільника відомства Олександра Лісіцкова відбулась оперативна нарада за участю керівників структурних підрозділів апарату, начальників територіальних органів управлінь у Вінницькій, Волинській, Донецькій, Житомирській, Київській, Миколаївській, Рівненській, Харківській та Херсонській областях, а також керівників підприємств установ виконання покарань в зазначених регіонах.

Під час наради було проаналізовано динаміку розвитку мережі магазинів з реалізації продукції підприємств установ виконання покарань з брендовими назвами «Азбука смаку» та «Лавка майстра». Зокрема, начальник відділу маркетингу та збуту продукції управління виробничої діяльності департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення ДПтС України Марія Морєва поінформувала присутніх про вжиті організаційно-методичні заходи щодо створення, забезпечення діяльності та розвитку таких магазинів.


Про позитивний досвід функціонування та розвиток магазинів «Лавка майстра» у Харківській області доповів заступник начальника управління ДПтС України в Харківській області Костянтин Нікулін.

Відповідно до затвердженого Головою Служби плану відкриття мережі магазинів, в яких реалізовується продукція, виготовлена засудженими на підприємствах, виробничих майстернях та підсобних господарствах установ виконання покарань, лише протягом 8 місяців поточного року торгова мережа відомства поповнилася нововідкритими магазинами в містах Херсон, Харків, Черкаси, Рівне, Івано-Франківськ. Вже у жовтні планується урочисте відкриття таких торгових точок у Чернігівській, Миколаївській, Кіровоградській та Сумській областях.

Як зазначила Марія Олексіївна, за результатами діяльності у поточному році, враховуючи середньомісячну виручку від реалізації продовольчої групи товарів найбільш успішними є магазин «Азбука смаку» Київської області. Водночас у реалізації промислової групи товарів лідером є магазин «Лавка майстра» Харківської області. Ці магазини постійно нарощують обсяги реалізації продукції, що свідчить про налагоджену роздрібну торгівлю та відповідність виробничої діяльності установ потребам і запитам суспільства.

Про це інформує офіційний сайт Державної пенітенціарної служби України.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Оксана Колісник 18.09.2013 15:08
Ну? А де ж адреса? Чи за рекламу не заплатили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100