реклама

реклама Делікат

реклама

До 30 жовтня в Черкасах планують завершити роботи з інвентаризації земель.

Такі дії, на думку директора департаменту архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради Артура Савіна, забезпечать повноту відомостей про всі земельні ділянки. Також міськвиконком матиме всі їхні межі, розміри, правовий статус, кількісні та якісні характеристики земель, необхідні для здійснення державного контролю за використанням та охороною земель.

– Практика проведення робіт з інвентаризації земель виявляє, що надходження коштів від плати за землю після їх проведення збільшується у середньому в 2,5 рази, – наголошує Артур Савін. – Сьогодні в Черкасах уже зібрано дані для проведення інвентаризації земель та проведено топографо-геодезичні та камеральні роботи.

Наразі ж на інвентаризаційний план наносяться межі земельних ділянок, обмеження у їх використанні, складаються поконтурні відомості з експлікацією.

Тут зазначаються номери контурів, площа земельних ділянок, їх кадастрові номери, площа угідь, що фактично використовуються на момент проведення інвентаризації, площа обмежень у їх використанні, а також складається зведений інвентаризаційний план, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100