реклама

реклама Делікат

реклама

На позачерговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 20 вересня, розглядали питання підготовки житлово-комунальної галузі до роботи в осінньо-зимовий період. Про це інформує прес-служба МВК.

З інформацією про проведені та заплановані роботи виступив заступник міського голови Павло Карась, який і є куратором житлово – комунальної галузі міста.

До обговорення проблемних питань, зокрема темпів та якості  асфальтування черкаських вулиць, долучилися члени виконавчого комітету Віктор Беззубенко, Олег Кашко, Станіслав Овчаренко, Анатолій Бондаренко.

У зв’язку з незадовільною, на думку секретаря міської ради Віктора Білоусова, організацією роботи в частині ремонту, асфальтування  міських автодоріг і тротуарів, а також встановлення бордюрів, критичною ситуацією з утриманням зливової каналізації, Віктор Федорович дав доручення заступнику міського голови Павлу Карасю підготувати конкретні заходи щодо усунення недоліків. А також  представити концепцію реформування  комунальних підприємств міста.

Також Віктор Білоусов висловив думку, про те, що звіт про готовність міста до зимового періоду варто розглянути на позачерговій сесії міської ради, провести яку планують найближчим часом.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Канівські дівки... 23.09.2013 15:25
Стасік Авчаренка та Тальян Бандаренка такі тупоголові, що не знають про що й говорити...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Батир В.Р. 23.09.2013 12:21
Не знаю, як Черкаси, а Червона Слобода вже давно готова...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 антон 23.09.2013 12:04
Ну если привлекли Беззубенка то толку точно не будет.Он при Одариче сидел на откатах с тендеров,набива я свои карманы,но к дорогам его не допускали.А теперь дорвется до кормушки,дом уже выкупил,таперь будет на черный день копить.Недавно бегал к Бродскому просил защиты от губернатора,пол учив отказ начал грязь лить на Одарича и выл*зовать у губернатора.Куда только ПЕРВЫЙ смотрит???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Чукча 23.09.2013 12:00
Лето красное пропели....оглянуться не успели....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Антоніна 23.09.2013 11:53
Провалив Білоусов початок опалювального сезону, ще й і рік цей провалили: ні доріг, ні тротуарів, ліфти стоять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 незнайка 23.09.2013 11:51
Вопрос 500 трудоустроенных в миськраде хоть знают за что они приходящие в то здание получают деньги в виде зарплаты? Тому Карасю определен круг обязанностей и границы ответственности ? Ну нащадки комсомольской юности нынешнего временноисполня ющего
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100