реклама

реклама Делікат

реклама

Екс-мер Черкас Сергій Одарич вважає, що Павло Карась на посаді заступника міського голови створив багато галасу, проте ефективність його роботи доволі низька. Про це він сказав, відповідаючи на запитання «Прочерку», під час сьогоднішньої прес-конференції.

– Багато важливих речей просто зависли і не реалізовуються. Зокрема, світлофори, яким слід було б приділити тиждень роботи і ввести в експлуатацію. Вони вже встановлені, підключені, їх просто треба документально дооформити. Досі стоять, не функціонують. Той самий ремонт доріг. Кричали, що команда Одарича погано працює, але цей рік показує, що навіть наша «погана» робота була кращою, ніж теперішня. І це очевидно, адже ями ростуть, ямкового ремонту непомітно. Я вже мовчу про капітальний, який просто зупинився, – прокоментував роботу Павла Карася міський голова у відставці.

Сьогоднішню прес-конференцію Сергій Одарич проводив у своєму новому кабінеті на ПАТ «Темп», де днями закінчився ремонт

Сьогоднішню прес-конференцію Сергій Одарич проводив у своєму новому кабінеті на ПАТ «Темп», де днями закінчився ремонт


Одарич наголосив, що цей рік був найкращим за останні сім років за бюджетом.

– Таких райських умов не було ніколи. На кінець квітня, коли мене усунули з посади, на рахунку лежали 52 мільйони «живих» коштів, які можна було освоїти. Були зроблені проекти, тендери… Просто заходь і працюй або принаймні не заважай – воно само працюватиме. Такого ніколи не було. І так бездарно все це «профукати». До речі, я так і не розумію, куди поділися кошти... 100 мільйонів на капітальний ремонт доріг. Де вони? – обурився Сергій Одарич.

Утім, попри неефективність роботи Павла Карася, Сергій Олегович не бачить людини, яку могла б висунути нова влада та яка б працювала ефективніше.

– Ну, а хто ефективніший? Кого зараз ця команда може призначити? Влізла?.. Він показав на прикладі району, як може керувати… – зазначив Сергій Одарич.

Чи голосуватимуть «вільні демократи» за звільнення з посади Павла Карася, Сергій Одарич поки не знає. За його словами, це питання буде розглядатися на найближчих засіданнях фракції.

реклама

Коментарі  

 
+10 #8 федор принципиальный 23.09.2013 17:39
Должен напомнить,что одар продержал карася в креслах семь лет и даже тогда,когда речь шла убрать давиденко и карася,первого за вз*тки уволили,а карася одар прикрыл-нашли общий язык в дерибане городского бюджета.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #7 Mazarini 23.09.2013 17:28
Карась у мерії - це недорузуміння і дикість.Багато говорити і НІЧОГІСІНЬКО не робити,його стиль життя.Просто базіка! І все!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Володя 23.09.2013 17:02
Одарич повернувся в Черкаси після Литви. Чому ж не залишився там, не попросив притулку як "жертва режиму"? Не зміг домовитися? Чи Одарич побачив, що весь світ вже давно зрозумів, що з себе являють Одарич з Бродським і відхрестився від них? :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 УЖАСТЬ 23.09.2013 16:42
23.10.2012 П.Карась (пряма мова)
– Небагато людей в Україні, з якими в мене збігаються погляди на розвиток країни, на її майбутнє. Сергій Олегович був і лишається тією людиною, яка, на мою думку, може принести велику користь як місту, так і країні в цілому. Він є людиною з дуже правильними поглядами і правильною життєвою ідеологією. Якщо хочете, то скажу, що знаю буквально кілька людей в українському політичному житті, про яких я можу сказати те саме, що про Одарича. Він є майбутнє України. І мені буде дуже жаль, коли його необдумані кроки перекреслять це майбутнє, – зауважив Павло Карась.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Хотіна 23.09.2013 15:19
Одинокий мікрофон "Вікки" на столі - ознака того, що єдинна телекомпанія, якій цікавий Одарич, - це його власне дітище "Вікка". М-да, Одаричу, не густо після 5 місяців звільнення з посади мера. :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #3 Чукча 23.09.2013 15:07
Да не переживайте так за пана Карася. Ну не получится здесь, пойдет работать в ж.д. кассы продавать билеты. Уже ж проводил мастер-клас по оформлению билетов по интернету. Не понравится там, пойдет работать хирургом в родную третью больницу и там он всем всем покажет что у кого лишнее... Так что лучше оставить его в покое.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 незнайка 23.09.2013 14:49
Одарич ты сам прикладывал руки к сотворению нынешних БОЛЬШЕВИКОВ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #1 Фугас 23.09.2013 14:25
Какие райськи умовы? Кандер не поставили, секретаршу не дали, за бумажками приходится самому бегать. Так можно и сгореть на работе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100