реклама

реклама Делікат

реклама

На центральному стадіоні селища Чорнобай 21 вересня відбувся футбольний турнір на кубок пам’яті колишнього селищного голови Григорія Злидаря.



Започаткували турнір з ініціативи селищної ради, родини Злидарів (дружини Любові, дітей Тараса й Тетяни) за спонсорської підтримки Почесного голови Асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петра Душейка.

За словами Петра Григоровича, ці змагання є своєрідним увіковічненням пам’яті, данина шани Григорію Злидарю.


– Григорій Григорович умів працювати, віддаватися роботі сповна, любив спорт, підтримував та сприяв його розвитку, цінував дружбу і завжди був готовий допомогти всім, хто потребував допомоги й підтримки. Ми ще до кінця не усвідомили, що Григорія Григоровича немає серед нас. Він присутній незримо скрізь і в цей момент також із нами. Навіть оцим дощем говорить про себе, – зазначив Петро Григорович.

Право зробити перший символічний удар по м’ячу надали найменшому із родини Григорія Злидаря – його онуку Гриші.


Перемогу в турнірі здобули футболісти команди «Колос» смт Чорнобай, друге місце посіла команда ФК «Білоусівка» Драбівського району, а третє – команда «Профі-спорт» із Золотоноші.


Команда-переможець отримала кубок пам’яті. Учасників відзначили грамотами, футбольними м’ячами та грошовими винагородами.

Кращими спорсменами турніру став напівзахисник та капітан золотоніської команди Юрій Мазур, чорнобаївський нападник Олександр Клименко, воротар ФК «Білоусівка» Руслан Пушкар та захисник ФК «Білоусівка» Максим Жук.


За словами депутата Чорнобаївської селищної ради Ігоря Фесуна, на останній сесії селищної ради депутати одноголосно присвоїли Григорію Злидарю посмертно звання почесного громадянина селища Чорнобай. Також на його честь буде перейменована одна з вулиць.

реклама

Коментарі  

 
+15 #7 Друзі 30.09.2013 17:57
Тільки цій людині з великої літери на святі селища, для якого він віддав дванадцять років свого Життя не вшанували так, як належить і як він на це заслуговує!!!! Просто тикнули дружині і синові табличку, що Григорович " Почесний громадянин" і все, алеж саме він став ініціатором Галерії Слави і можна було це зробити величніше!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #6 Общепіт 25.09.2013 10:34
Цитую Запитання Томенку М.В.:
А де ж Гресь, який отримує гроші із державної казни...Сам Бог йому вилів бути на цьому заході, а він як завжди заховався в своїй землянці і г....ку попиває...

А як тріщали перед виборами наступника, як будуть допомогати Чорнобаю і той же Томенко і Гресь, а тепер і носа не показують. Злидар працював на громаду, а тепер навпаки. Оце ціна ваших "обіцянок".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #5 Друзі 25.09.2013 10:01
Спасибі всім, хто пам"ятає Григорія Григоровича і робить все для його увіковічнення пам"яті, адже він залишив хороший слід добрих справ не для слави, не для похвал, а для людей і свого селища. Нехай йому буде земля пухом і царство небесне. А Петру Григоровичу здоров"я і велика вдячність за все що він робить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Однокласник 25.09.2013 08:40
Та що ви брешите! Гресь горілку не п'є! І нічого взагалі не п'є!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #3 БУВШІ КОЛЕГИ 24.09.2013 19:39
Петро Григорович! Велика вам вдячність за те що ви робите для Чорнобаївчан, вшановуючи наших, можна сказати, бойових побратимів, бо інші можуть тільки примазатись до ваших добрих справ, та врешті господь їм судьба... Вічна пам"ять Григорію Григоровичу!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #2 Ірина 24.09.2013 16:43
Це був господар,людина з великим серцем та щирою душою. Земля цому пухом!
Молодець Душейко-добру справу робить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 Запитання Томенку М.В. 24.09.2013 14:46
А де ж Гресь, який отримує гроші із державної казни...Сам Бог йому вилів бути на цьому заході, а він як завжди заховався в своїй землянці і г....ку попиває...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100