реклама Делікат

 Новий голова Чорнобаївської райдержадміністрації Василь Корнієнко розпочав знайомство з селами району. Він вже побував у робочих поїздках в декількох селах. «Прочерк» став свідком його перебування у Франківці, де новий очільник району разом з почесним головою асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району», засновником потужної сільськогосподарської корпорації «Дніпро» Петром Душейком взяв участь в урочистостях з нагоди вручення орденів «Матерям-героїням».


Як відомо Василь Корнієнко має значний досвід бюрократичної роботи в органах обласної влади - керував обласним управлінням АПК, очолював Чигиринську райдержадміністрацію, працював заступником при губернаторах Олександру Черевку та Сергієві Тулубу. Є депутатом обласної ради від Партії регіонів, а на серпневій обласній партійній конференції обраний заступником голови обласної організації ПР. А ще з посади заступника губернатора Василь Іванович пішов на пенсію за інвалідністю.

На заході у селі побував Василь Корнієнко і засновник потужної сільськогосподарської корпорації «Дніпро» Петро Душейко, підприємство якого господарює і у Франківці

На заході у селі побував Василь Корнієнко і засновник потужної сільськогосподарської корпорації «Дніпро» Петро Душейко, підприємство якого господарює і у Франківці

Та новий очільник району не погоджується з тим, що у влади нині кадровий голод, якщо вона перетасовує старих-нових керівників.

– Останнім часом я був радником голови облдержадміністрації. Враховуючи, що я родом з Чорнобаївщини, то мені і запропонували на цю посаду. Дійсно, до цього вийшов на пенсію за станом здоров’я. Бо державна робота взагалі-то безслідно не проходить. Інколи і нема коли полікуватися. Та за півроку я відновився. І ось тепер прийшов на Чорнобаївщину, де знаю людей. Тож будемо працювати, – зазначив Василь Корнієнко.

Корнієнко похвалив район, зазначивши, що він завжди славився серед інших районів Черкащини в плані АПК.

– Ми продовжуватимемо ці традиції, – сказав Василь Корнієнко.

При цьому Василь Корнієнко ухилився від прямої відповіді на запитання, чи розмовляв він з присутнім тут у селі Петром Душейком щодо переймання досвіду роботи на керівній посаді. Адже свого часу і Петро Григорович керував районом.

– Ми з Петром Душейком багато питань обговорювали. Пригадую той час, коли я керував Чигиринською райдержадміністрацією, а він приїздив до мене як голова Чорнобаївського району. Тоді я жартував, що мені легше ніж Петру Григоровичу. Мовляв, я корову додам і вже підніму показник на 100%, бо і тоді і зараз Чорнобаївщина була досить розвинута в сільському господарстві. Нині, наприклад, в області 48 тисяч корів, з яких в Чорнобаївському районі – 12 тисяч… – знову похвалив район Василь Корнієнко.

Він також додав, що не прихильник різких кадрових змін. Тож про якусь різку зміну кадрів у районі у зв’язку з його призначенням говорити відмовився. Зауважив лише, що люди в апараті району «нормальні, знають як працювати».

– Так, можливо доведеться когось підігнати. Бо в колективі всяке буває. Проте насамперед всі налаштовані на плідну роботу, – наголосив Василь Корнієнко.

Дивіться також ВІДЕО.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #23 Микола Ж. 27.09.2013 13:44
Нехай Герой видасть Василю "очиститель воздуха", щоб повітря по "утрянє" чистив..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #22 Землемір 27.09.2013 11:56
Так само як і Вовандер Гресь до цього часу живе у землянці...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #21 Завгар 27.09.2013 11:20
С ржу і с*у Василь "Газовик" їздить на "Запорожці" горбатому...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #20 Капітонович 27.09.2013 10:12
Хочу відповісти Черкащанину; по-перше людина дуже"хвора" інвалід 2 групи, а такі люди зазвичай хворобу вилікувати не можуть; по друге, коли він керував Чигиринський районом то займав третє місце не впереді, а заду (підніміть статистичні дані);в третіх Ваську як всім бюрократам Пузанько-Білик наділив клаптиком земельки на набережній Дніпра в Царському селі, а так як він великий ледарь, то до цього часу ще нічого не побудував; по-четверте напевно у вас очі повилазили, якщо не бачити на якій машині жопу свою возить цей газовик, так як всі на іномарці вищого класу;по пяте, ця людина за дерпосади бери гроші; по шосте він давно вже забув коли жив у двохкомнатній квартирі; по сьоме жаднішої людини в ОДА не має і не буде...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #19 Черкащанин 27.09.2013 09:25
Напрасно вы грязью обливаете порядочного человека! Где работал Василий Иванович там всегда был результат для государства, вспомним Чигиринский район из последнего места в области среди районов стал третим, вспомним кто руководил управлением апк когда область вошла в тройку лучших областей Украины и еще про зарабатываете денег В.И. живет не в новострое и не ездил на Тойотах 200-тых за 120 тыс. $, (как некоторые честные оппозиционеры, когда были при власти!!!), а живет в скромной двух комнатной квартире, даже не в центре Черкасс ! Таких людей как Василий Иванович Корниенко побольше у власти, простым людям жилось бы лучше !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #18 Юровицький 26.09.2013 16:58
Чекали різного "призначення", але такого не чекали, що призначили самого великого лед* і газовика в області... Ми розуміємо в кого більше грошей, то й і став керувати РДА...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #17 Микола Сергійович 26.09.2013 16:52
Нехай тільки Юлю випустять і тоді такі "інвалідікі" як оцей "газовик" Васілій К. із Чорнобая будуть рачки повзти за бугор, щоб їх не запроторили в кутузку, за покупку інвалідності
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #16 Сотник 26.09.2013 16:18
В.І. дуже жадний і "соромязливий" до грошей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #15 Ведмідь 26.09.2013 15:21
Прямь таки на тракторе или комбайне "Нива" всю жизнь проработал, что стал инвалидом 2 группы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #14 Бу-га-га-га 26.09.2013 13:43
Кажуть на Чорнобаївщині, що Корнієнко просився у Тулуба, щоб той призначив його начальником "газового" господарства області...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100